Vi runder av 2017 folkens!

Da skal vi snart runde av ennå et år her i Pikewallis. Det har vært et spennende år hvor vi nok en gang har vært heldige å ta del i deres erfaringer og gode historier – både interne og eksterne innlegg. Nye PB`er har blitt satt og flotte turer har blitt gjennomført – enten alene, med den roen det innehar, eller i sosialt lag med gode venner.  Alt til sin tid. Vi takker dere for følget gjennom 2017, og håper dere har lært noe av det vi har skrevet og har hygget dere med innleggene. Vi ønsker dere alle en riktig god og avslappende jul! Måtte romjulen bringe god fiskelykke til de som får sjansen til å lufte stang og pilkestikke 🙂 Når rakettene tar av ved midnatt nyttårsaften så ønsker alle vi i Team Pikewallis dere et fredfylt og godt nyttår! Med de beste ønsker om deilige fridager fra Jonathan, Thorbjörn, Kalle, Martin, Theodor, Johan, Raymond, Kent, Markus, Thomas, Rick, Michael, Erik og Kristin

 

Annonse

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here