Konge julegave til en sportsfisker som har alt. (du finner den på Villmarksbutikken på Jessheim)

Jeg skal få laget en pooldemo av denne. Jeg har fått filmet denne.
Det er jo en utrolig artig sak, så for dere som lurer på hva en sportsfisker som har alt trenger så må det være denne.

 

 E-Minnow FatBobba er et revolusjonerende elektronisk selv-motorisert bete designet for å oppføre seg som en skadet byttesfisk. FatBobba ble primært laget for å fiskes vertikalt fra båt/brygge eller som en byttesfisk under en dupp. I Norden har dog FatBobba enda en dimensjon, nemlig at den er et helt suverent alternativ til agnfisk ved ismeite. Under testfiske etter gjedde i Sverige så hadde FatBobba en like stor huggprosent som levende agnfisk, og ettersom levende agnfisk ikke er tillatt i Norge så burde helt klart FatBobba være en del av ditt ismeite-kit når gjedda skal til pers.

FatBobba er programmert til å ha 4 forskjellige bevegelses-pulser som den veksler mellom automatisk. Dette gir flere hugg ettersom plutselige endringer i bevegelse er kjent for å trigge huggresponsen hos de store predatorene. FatBobba er 9,5cm lang, veier 45g og er utstyrt med VMC treblekroker i str 6.

Men man må ikke tro at FatBobba kun egner seg som et alternativ til agnfisk under ismeite etter store predatorer. Ettersom FatBobba gir både bevegelse og en klikkende lyd + raslekuler så vil den med litt kreativitet kunne gi deg en ekstra dimensjon ved flere former for fiske. Den vil kunne fungere utmerket som en attraktor under ismeite etter både Lake, Røye og Ørret hvis man tar av krokene og fisker agnet på en krok bundet til en fortom av flourcarbon. Og for de som helst vil bruke store agnfisk når de meiter etter gjedde så kan man benytte FatBobba til å skape oppmerksomhet rundt angfisken ved å henge den over fortommen. Se bildet under for konseptuelle ideer.

Annonse

NB: Husk batteripakke

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here