Gryningsfiskaren med intervju av Svartzonker

Hej allesammans!

Fiske är ju fantastiskt roligt och det finns massor av olika arter och sätt att fiska på. Det gör ju att mångsidigheten är ofantligt stor. Skulle man bli lite trött på ett sätt att fiska så finns det alltid andra sätt eller arter som man kan testa. För mig så njuter jag av att bara vara ute. Jag njuter av att sjösätta båten, att testa nya drag, förberedelser och sällskap av en god vän och självklart hoppas man förgylla dagen med en fin fångst. Regnbåge har jag fiskat sedan jag var en liten pojke men gädda är relativt nytt. Kustfiske var nära till hands när jag växte upp utanför Malmö och åkte man iväg så blev det put and takesjöar. När man sedan flyttade till Småland så blev gädda en naturlig fisk och här har jag ingen imponerande storlek som personbästa. Det vill jag gärna ändra på.

Les resten her

Annonse

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here