En liten film fra helgens SØ fiske. Undervannsbilder blir utrolig flott ved klart vann.

Det er ingen tvil om at valg av sted er veldig avgjørende når man skal ut å fiske. Det kom tydelig frem under helgens SØ fiske. Lørdag da jeg, Kristin og Michael var ute, men ikke en enda SØ fikk vi denne dagen. På søndag var jeg og Larsen ute og vi hadde et utrolig artig fiske.  Det er lenge siden jeg og Larsen hadde vært på tur i sammen nå, alt for lenge.  Både lørdag og søndag ble det testet nye plasser. Vi bommet lørdag og traff på søndag. Det var utrolig lite vann de vi var på lørdag, i sammen med blikk vann og krystallklart vann ble utfordringene for stor for vår del.  Området er relativt langgrunt og man er (som jeg ser det) avhengig av vind eller høyrere vann.  Der vi lykkes på søndag var det mudd og siv. Og vi fikk all fisk på rundt 1 til 1,5 meter.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here