Det var blitt tid for en ny isfisketur igjen. Ny rapport fra Jørgen Moursund

Det var blitt tid for en ny isfisketur igjen, og denne gangen skulle turen gå til noen storabborvann utpå Hurumlandet sammen med en kompis av meg. Saken er at jeg aldri har fått abbor på over kiloen, og i dag hadde jeg et sterkt ønske om å kunne få det. Vel framme valgte jeg å starte med mormyskja. Mormyskja er vanligvis ikke det beste våpenet til storabbor, men jeg pleier som oftest å starte med mormyskja for å finne ut hvor fisken står akkurat den dagen. Og når jeg hadde lokalisert hvor fisken sto hen, skiftet jeg over til balansepilk som er mitt førstevalg til litt større abbor.

Min kompis fortsatt å fiske med mormyskja, og han dro litt abbor på det. Abboren fattet stor interesse for balansepilken, men det var kun småabbor som var interessert i å ta. En del plasser rundt om på vannet ble sjekket i håp om at det skulle bite på noe større, men fortsatt så ble det tatt kun småabbor. Ingen av de abborene som vi fikk, ble med hjem til middag. Alle fikk friheten tilbake igjen. Det ble ingen storabbor på kroken denne dagen, men vi hadde en fantastisk fin tur ute med et flott vintervær og masse hygge.

Annonse

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here