RETT OG SLETT DRIT TRIVELIG BESØK PÅ KONGSVINGER.

Og reise rundt på innsalgsmøter er relativt nytt for meg. Men det er en del av «jobben» i Pikewallis Friluftsliv A/S. Og alt nytt er ofte litt skummelt. Man vet jo ikke hvordan man blir møtt, man vet svært lite om man er flink nok, det er rett og slett en del spørsmål som henger der opp i luften før man trår inn i butikken. I går var vi på Kongsvinger Sport og Fritid, en butikk som ligger fint til i gågata på jernbane siden.  En stor flott butikk, lys luftig og fin.  Med et godt sortiment.

Det var Robert vi (Jeg og Kristin) hadde avtale med, en meget hyggelig kar med et åpent sinn. Tonen og praten satt med en gang og ingen tvil om at Robert synes vi hadde mye spennende, Vi fikk også hilse på Lars som itte hadde ti tæll å æta midda når vi nå hadde kommet på besøk.  Praten gikk i en blanding mellom fiske og produkter, det var rett og slett drit trivelig. I kveld blir det å sette i sammen det vi ble enig om å sende over til Robert for en siste gjennomgang.  Det er digg når folk viser en slik interesse som Kongsvinger Sport og Fritid gjorde i går. Vi sådde et lite frø i går og målet blir nå å bygge stein for stein slik at sportsfiskere i Kongsvinger område får tilgang til et enda  bredere sortiment en det de hadde i dag.

En stor takk til Robert og en takk til Lars som skippa mæddan.

Annonse

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here