Kjære fylkesmann i Buskerud vet du hva jeg ønsker meg til Jul ?

Hei. På lørdag 11.11.2017 var jeg og besøkte et av dine fiskevann. Før var jeg der mange ganger i året. Det er jo et kjempe flott vann du har og fisket ja hva skal man si, det var jo et av de beste. Husker før, så var det mange som tok turen fra Europa og opp til vannet ditt. Folk som måtte betale for overnatting og mat i ditt område. De måtte legge igjen penger. Vi hadde alltid noe fine samtaler med disse sportsfiskerne for det var det de var. De reiste fra Frankrike, Nederland mm for å besøke ditt vann. Alle ville til vannet ditt noe de hadde håpet på å gjøre i mange, mange år derfor utførte de C%R i vannet ditt. De ønsket det en god fremtid. Dette Fylkesmann må jo være søt musikk i dine ører at folk reiser 100 vis av mil for besøke akkurat ditt fylke for å besøke et av dine fiskevann. Det er vel slik vi ønsker det Fylkesmann, at mange ønsker å bruke tilbudet ditt i ditt fylke. Du har sikkert lagt det til rette for mange slike fine tilbud. Kjære fylkesmann, legger du merke til at jeg skriver før. Før var det…… Før var jeg der mange ganger i året…… Jeg er ikke på besøk så ofte nå, det er heller ikke fiskerenne fra Europa. Ingen reiser til dette vannet noe mer. Ingen legger igjen noen penger i nærområdet ditt mer. Vi har rett og slett måtte finne andre områder, europeeren har funnet seg andre områder. All den jobben de og vi gjorde med kun måling/veiing og C&R for å ivare ta vannet ditt ser ut til å ha vært forgjeves. Kjære Fylkesmann, når jeg var på besøk i ditt vann på lørdag, var vi helt alene. Ingen andre var og fisket i vannet ditt. Hva her egentlig skjedd, har du forsømt jobben din? Ryktene går på at Steinsfjorden er blitt rasert av garnfiske, dette ville du vel ikke ha tillatt kjære fylkesmann. Du ønsker vel et levende vann med mye aktivitet. Fine forhold for friluftsliv og for fiske. Ikke ville du kjære Fylkesmann la et firma eller to få garne opp all fisken i vannet ditt. Du ønsker vel at dette vannet som kalles Steinsfjorden skal være et destinasjons vann for all type Sportsfiske og sportsfiskere. Både fra inn og utland. Tenk deg hvilke muligheter for turist fiske du har i Steinsfjorden og Tyrifjorden. De inntektene det vil gi, vil du vel ha. ?

Her har du litt bilder fra vannet ditt. Vannet som på få år har gått fra det helt fantastiske til det helt begredelige.

Tenk deg et firma med sans for turist fiske.  Smak på denne. Ørretfiske i Tyrifjorden og gjedde og abbor i Steinsfjorden. Alt forvaltes i henseende rundt sportsfiske. Det ville ha blitt et ytende liv igjen i denne delen av ditt rike. Hvis jeg har forstått ting riktig så er det noe få garnfiskere som har ødelagt denne drømmen  av en inntektkilde. Det kan vel ikke du kjære Fylkesmann stå bak eller stå  å se på ?

Så kjære Fylkesmann til jul ønsker jeg meg en forvaltningsplan, en forvaltningsplan som faktisk har som mål å berike ditt rike med et fantastisk tilbud til alle sportfiskere i Europa, for slik var det for noen år siden.
Så da sier jeg bare på forhånd takk for at du tar tak i situasjonene 🙂

Annonse

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here