En fiskehelg med asp smak – Raymond Svendsen

Nok en flott helg er over😣Denne helga har vært planlagt ei stønn. Jeg, Thomas og Jonas skulle på ei hytte der,som mora til dama åtn jonas har. Ei lita koselig pærle som ligger en kun en pisselengde unna vannet.😁 Thomas hadde fri på fredag og var utpå i go tid. Slikt er absolutt ikke godt å høre mens man er på jobb. Vi gønna på slik at helga kunne komme. Dura inn i butikken å kjøpte diverse leskedrikker til kveldens diskusjoner og samtaler.😛Vi kom oss på vannet ca kl 14.00. Thomas hadde hatt ett seigt gjedde fiske. Mye pga ekstreme mengder grass. Min fetter Mats Davidsen og kompis Joacim Ottesen var også utpå. Samme rapport fra di. Smått og leie forhold. Været var helt fantastisk. Vi fikk lessa av tinga på hytta. Ettersom di hadde hatt seigt fiske så tenkte vi å gnu asp. Det beit bra med mye aktivitet i overflata. På 3 timer fikk vi 8 asp. Men alt mellom 1.5-1.8kg. Uansett artig med liv.

 

Økta våres ble avbrutt av en gjeng som skrek… HELP HELP HEEEELP. Det viste seg at en skikkelig grom båt med en gjeng fintkledde polakker hadde motorstopp.. når slikt skjer har man vell som plikt og hjelpe til. Vi rigga opp med tau og brått hadde vi gjengen på slep inn mot slippet di hadde satt ut. Di var ekstremt lykkelige for at vi hjalp tell og en liten slant ble overrakt for bryderiet.

Mørket kommer fort så kvelden var egentlig over. Inn på hytta dro vi. Fyra taco panna å jekka oss noen kalde. Du verden som det smaker på ei gammal koselig koie. Vi diskuterer og legger plan for lørdagen. Blod gnu gjedde.💪💪

Annonse

Vi våkner til blikkstille vann og en mengde båter. Helt vilt mange. Hører rykter om at Mats har fått ett par sniper på mårran. Vi fant ett område hvor alle kontaktene skulle skje. Heldigvis litt mindre gress akkurat der. Stanga til Jonas står i bra spenn før snella begynner og tikke❤❤😍

 

Bedre fisk roper vi på vhf til Mats. En flott fisk på 102cm og 6.6kg. Fikk drit trua men utover dagen ble fisket skrudd totalt av. 3 gjedder på ca 7 timer.😣

Vi ga opp rett og slett. Rigger om stengene og begynner med asp fiske igjen. På samme sted som fredagen. Klasker tell med engang vi kommer inn på gårsdagens løype. Mye kontakter og bedre snitt. Jonas river opp 2 asp over 3kg i løpet av kvelden som største. 3.870kg på topp. En hærlig avslutning på en ellers seig dag. 😄😄

Ellers samma rutina på kvelden. Burkene åpnes som en etter en over en bedre biff middag med soff og fløtesaus. Søndag våkner vi tell storm😣😣YR melde 9/ms men det var nok mer en det i kasta gett. Gjedde fiske i slikt vær med enda mer mengder gress er så og si umulig. Dritt forhold. Vi drar innover og vurderer. Rødda hytta og vi skulle fiske asp i mevind sørover. Det river tell ett par små først. Så klasker det tell på stanga mi. Denne går dypt og er meget tung.❤

Får den inn sakte men sikkert i stormen. 20m bak båten ser vi en skikkelig blank planke….. jaaaaaa.. absolutt en fisk vi trengte. Vi ser at denne er grov. Noen korte utras ned før vi omsider får den i håven. Skikkelig murt jævel. 4.460kg strakk den seg tell og 76cm. Drit deilig. Rekker å sette meg ned så river det tell igjen. Nok en flott asp på 3.170kg..veldig morro å lykkes med det ettersom gjedda ikke var i støtet.💪💪 vinden tar seg opp og gresset kommer igjen. Nei faen vi gir oss😁 Godt fornøyde❤ 4 asp over 3kg av ca 15-17fisk. Takk for en utrolig trevlig tur kompis💪👍

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here