Det var en trøg dag, men med positive resultater!

Dagen i dag ble det bare meg og Thomas som skulle fiske. Alt lå til rette etter været og dømme, bortsett fra vinden. Vi skulle være ute i sjutiden og når vi sto opp var det vind så trærne vugga.. Vi møttes på rampa og selv inne i vika der vi satt ut blåste det bra, så forventningene til hvor enkelt det ville bli var så som så. Men når vi kom utpå var synet positivt, vinden hadde løya litt, og selvom det var bølger, var det ikke ufiskbart.

Vi startet på ene plassen vi hadde sett for oss, og var spente. Det er nå på høsten at fiske blir på sitt beste her. Det var endel aktivitet på loddet, men vi hadde bare et par små kontakter etter første timen. Dette fikk oss til å tenke og valget havnet på tailbeter der vi vekta med noen gram midt under bete, og med en shallow-skrue i nesa. Dette fører til at bete ikke «stuper» så fælt men synker med en mer horisontal holdning. Men planen med dette var å få det mer suspending. Dette smallt for min del på første kastet, men denne slapp unna med skrekken..

Vi hadde ikke fler kontakter etter dette så vi bestemte å dorge av området, mens vi spiste. Det var først når vi var ferdig spist, og sveiva opp for å starte å spinnfiske igjen at det smalt på ene stanga. Denne tok en Westin platypus i fargen «skitmort».

Annonse

Det ble ikke så me mer etter dette, vi prøve en annen spot, men uten resultat. Utvilsomt en treg dag, men den ble velykka med en fisk, flere kontakter og bra kameratskap.

/ Markus

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here