Det begynner å ligne noe……………Gjeddefiske slik jeg liker det.

Væsjego sa Rick på sin gebrokkene norsk, nå sitter hengeren fast på bilen. Men det skulle vise seg å ta, tja rundt 20 minutter fra han begynte til hegren satt på.. Du vet man trekker frem hengeren over den kula som sitter på bilen, så sveiver man hengeren ned på denne kulen, til det sier klikk og da er man klart til å dra. Med Rick sier det ikke klikk det sier dunk og man har på en finurlig måte sluppet hele henger skiten rett ned i helle steinene. Væsjego….. Jo takk skal du ha 🙂 

Når det er slike dager som dette klarer jeg ikke å stoppe å kose meg. Dette er gjeddefiske på sitt beste.
Nei da vi fikk ikke noe store og vi fikk ikke så mange, men område vi fisker på og måten gjedda tar på en akkurat slik jeg ønsker å ha det. Null struktur, men du vet gjedde er der, du vet også at det er stor gjedde der. Kaster ut. teller ned bete til ønsket dybde og sveive relativt sakte hjem med spinnstopp, det kan smeller når som helst. Har stein trua og er utrolig fokusert, og så smeller det, akkurat som man hadde tenkt.  Og når ting skjer akkurat som man har tenkt så treffer det meg. Og når jeg opplever dette med egen gjeddestang og med egne shadder så er det ikke mye som slår en slik dag.

Vi hadde en liten uhøytidelig konkurranse denne dagen og det var jeg og Kristin mot Michael og væsjego Rick. De med færrest fisk måtte spandere mat på de med flest fisk.

 

Annonse

Og Kristin var utrolig tent for oppgaven. I utgangspunktet så er det rart hun får fisket for dette med mobil, der er utrolig viktig. Når man må ha med slik power bank ut på en 7-8 timers tur, ja da bruker man mobilen mye. Veldig mye……..

To fine fisker for min del, ingen kjemper, men dette er gøy. De fighter godt på denne tiden. Veldig veldig gøy.

Nå ledet jeg og fru mobil 2-0 men det ville Michael gjøre noe med å landet en gjedde for sitt lag. 2-1 nå.

Dagens minsten men den teller uansett som 1.
Ingen bilder av Rick så langt…. uten om det første.

Så var det Fru mobil sin tur og nå var det større fisk, det så ihvertfall slik ut på måten hun måtte kjempe på.

Og ja da en helt ok pike som dessverre var alt for tynn. Med riktig kondisjon så hadde det vært en tyngre fisk. Uansett så teller den som en i konkurransen og nå var det 3-1.
Nei da Rick har enda ikke kjent fisk……

Når solen var i ferd med å gå ned fikk jeg en til. Et herlig take på pwshadden. 4-1 står det nå og det ble også slutt resultatet. En deilig gjeddedag som gir håp om flere gode turer.  Dette er gjeddefiske på sitt beste.

Dette er Rick som dessverre blanket denne dagen og måtte bla opp litt grunkers til litt kveldsmat på vegen hjem.

Takk for en flott tur alle sammen. Neste gang Rick, neste år kanskje….eller……………..

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here