De gamle forblir eldst rett og slett.

Og da snakker vi om disse to gamlingene. Oddvar og Kristin. Eldst og størst fisk, er vel slik det skal være vel. 

ja da det var abbortid, det var flott vær og det var høst, det er muligheter for stor fisk når det er slike forhold på denne tiden. Og jaggu skulle vi, eller ei få det til i dag.  Utrolig morro som de fleste kaller det på facebook. Jeg begynner å bli fryktelig usikker på hvor morro det er hehehehe.

Det var jeg, Kristin, Rick og Michael som skulle måle krefter mot høstabboren. Stenger og baits var klare for herlige fighter mot abboren.  Vi hadde gleden av å ha en båt nummer to i dag som innhold Julian og Oddvar Henriksen som ville være med å teste ut abborfiske når det kan være på sitt beste.

Annonse

Michael var på utrolig godt humør denne formiddagen og bedre ble det når fisken helt uteble, det var så han hold på å eksplodere av glede av å være ute hehehe. Eller var han rett og slett på skikkelig dårlig humør og verre ble det etter som fisken uteble 🙂

Så over til fiskene, og hvis dere legger merke til det så går det en rød tråd i alle fiskene.
Alle andre en Kristin sine er små, eller Michael som var så utrolig blid på formiddagen fikk en par fine når solen hadde gått ned.
Jeg vil igjen slå et slag for tungstein jigghoder selv om de er dyre. Men fisker man i oområder der man vet man ikke sitter fast så er det sterkt å anbefale. Du for en helt annen feeling rett og slett.

Liten

Kristin, ja hva skal man si. Hun har på kort tid virkelig gjort seg bemerket ved å ta mye fin fisk.
Nå har hun to abborer over 1 kg og største gjedda på rett under 10+. At ei dame på snart 60 til de grader leverer på fiskefronten første året hun satser er utrolig, jada gøyyyyyy. Det blir gøy å følge med videre på denne dama.

1020gram
1100gram
9600gr og 110cm

Tilbake til denne dagen i høstferien. Jeg vil lyve hviss jeg sier det er full fart denne dagen, men noen fisk får vi. Og Kristin drar opp de største…………………

større

Rick og jeg og Michael vi får de små.

liten

Her har vi Oddvar og Julian som nå bær bytte ut båten med noe mer spennende. Julian fikk litt fisk på dropshot og Oddvar fikk på jigg.

Og jaggu skulle ikke Oddvar få en fin ørret under sitt abborfiske.

Og fin abbor fikk han også. Ingen tvil om at Oddvar er en rev på abborfiske. Det beviste han et par dager seinere, da han fisket ut hele team pikewallis. Mer om dette i en seinere rapport.

I vår båt var tilstanden normal. Litt trøkt med de vi fikk opp fordelte seg på små for meg, Rick og Michael og OK fisk for Kristin.

liten
større

 

liten

Og sliten. hehehehe Michael og jeg tok en ren fortvilelse napp.

 

Mens Rick fikk små abbor.

liten

 

liten

Så skjer det som måtte skje. Kristin får på en riktig fin abbor på en pigshad og nå snakker vi veldig fin fisk. Det er rett og slett imponerende, hennes abbor nummer to over 1 kg. 1100gram var denne på. Råskinn rett og slett.

veldig stor

 

 

Så fikk Michael en liten.

liten

 

og en litt større en. Michael skulle få en fin avslutting på en relativt møkka dag for hans sin del. Det som er interessant med gubben er at han fisk mye med store baits opp i mot 15cm.

ok

Kvelden var på veg inn og sola gikk ned bak en åskam. Utrolig vakkert rett og slett. Og da er det stas å dra opp litt små abbor.

liten

 

ok

Denne var en fin kar. Og det var ingen tvil, Michael var på bedre humør.

ok

 

 

Denne Kristin, denne Kristin. Jo da men kan rope om begynner flaks eller bare flaks, men jeg følger med på henne under dagen og hun har uten tvil tatt syvmilsteg dette året.  Og det ville ikke overraske meg at hun går ut 2017 med gjedde over 10+.

Og litt kamera testing. De tre siste bildene her er tatt på samme tid.
Man kulle ikke tro det når man ser lyset, men med lengre lukketid på de to nederste slipper man inn mer lys, og man kan få en litt cool snelle effekt. Utfordringen her å holde kamera rolig nok, og at fiskeren ikke beveger noe annet en hånda når han sveiver.

 

En herlig dag på sjøen, herlig med besøk av Julian og Oddvar. Og det er bare å gratulere Kristin med  godt fiske.

Bare å komme seg ut folkens………Høsten er vanvittig fin, bruk den til fiske……….

 

Her har dere oddvars rapport fra turen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here