11 fisk i ene båten, nullfisk i den andre.

Ja slik kan det til tider være. For noen ble det en riktig så fin dag for andre ble der ei bøtte full av frustrasjon.  Hva kan det komme av at det blir en slik forskjell.  På denne turen fikk Michael og Rick 4 gjedder, mens jeg fikk tre. Så hadde vi noen kontakter utover dette. Mens Thomas og Kristin ikke var borti i fisk i løpet av hele dagen. Her har jeg null ide hvorfor det ble som det ble. Vi fisket nære hverandre hele dagen så det var ikke selve plassen. Vi fisket alle med gummi så det kan heller ikke si noe om hvorfor. Nei har blir jeg rett og slett svar skyldig. Og dette kommer jeg ikke til å legge noe mer fundering i for å i det hele tatt prøve å finne noe svar., for dette var bare for sært og rart.

Jeg og Rick tok turen opp litt tidligere en de tre andre, målet var å se om morrafiske kunne gi noe ekstra ordinært. Jeg er litt usikker på om vi fikk noen fordel av dette, men Rick fikk et par ok fin gjedder før de andre rakk o komme på plass. De tok knallhard i følge Nederlenderen noe som ga en klar indikasjon på at gjeddene var på hugget. To fine spreke gjedder.

 

 

Annonse

For min del så fikk jeg en på disse morgen timene. Og med Rick som fotograf så blir bildene som oftes crapp, som dette som var til de grader overeksponert. Ser fint ut sier gutten når han ser på bilde i skjermen.

Disse to hadde en relativt kjedelig dag på fiske fronten, de var ikke borti i fisk i løpet av hele turen.
Det tærte på skjønte vi etterhvert. Da det lå mer ned i båten en de sto oppe å fisket. Og jeg skjønner de så godt.

 

Michael som hadde kjørt opp med Kristin og Thomas ville over i vår båt og det var jo et lurt valg. Gutten og hans MC pike og MC rubber kan man snart skrive egen bok om. Michael er rå til å fiske. Og det byttes baits etter sol og gråvær og han passer på dagens månefase. Og mye av det som kommer ut, får faktisk en mening.

Så var det Rick igjen og nå trodde jeg faktisk han hadde tatt samme gjedde som meg. Halen på denne og den jeg hadde fått tidlig på morgningen var ødelagt, men når man ser etter så er ikke skadene like.

 

Så var det Michael og hans Mojo vennskap med det meste av svartzonker. Og blått ser ut til å gå igjen. Spesielt når solen titter frem.

Og enda en på Michael. han var het nå.

Så var det Rick igjen han hadde nå fulgt med hva Michael hadde fått fisk på å gikk over til å bruke en blå pig, og det kan fisk rimelig kjapt.

 

 

Vi må ikke glemme disse to, de fikk dessverre ingen fisk denne dagen. Derfor er det svært lite bilder fra de.

Så var det min tur. Jeg hadde denne dagen fisket mye med store shadder, denne og den første tok baits på 27cm +.

Kristin fikk lov til å kose litt med den. Holde litt rundt den. Det var et flott øyeblikk.

Så var det Michael sin tur og denne så rimelig fin ut når vi så skallen på den, men når kroppen nesten ikke er tilstede så blir det ihvertfall ikke mye vekt. Denne så rett og slett litt stusslig ut.

Så var det min tur igjen. Vi fisker på relativt store dyp, men rett under overfalta, og det er der de tar. Vannet er relativt klart så gjeddene har ingen problemer med å stige her.

Så tar vi med disse to igjen som dessverre ikke fikk noe eller hadde på noe denne dagen.

10 gradet i vannet. 4/S meter sør gode forhold rett og slett. Men jeg tror det var lite fisk i område, og litt av grunnen til at jeg tror det var at de som tok tok knallhardt.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here