I kveld skulle Iselin Roos Aas, 14 år, få sin første ørret (03.08.2017)

Vi er på gjennomreise og camper ei natt i Vågåmo, og i kveld skulle Iselin Roos Aas, 14 år, få sin første ørret på stang. Den veide 620 gram. Elva, Finna, lå flott fremfor oss og det begynte så smått å dryppe litt fra himmelen, slik det så ofte har gjort denne sommerferien. Vi hadde selskap av myggen, og alt lå tilrette for noen timer godt fiske. Mor er den første som får napp, men mister fisken på vei inn. Litt utålmodig der altså… Vi kaster og kaster. Iselin har et stort ønske om å få fisk. Hun har fått både abbor og gjedde på fisketur med familien tidligere, men nå var det ørreten som gjaldt. Storebror, Thomas Roos Aas, har vært en god læremester. Veldig tålmodig. Plutselig får Thomas napp og sveiver inn en bitteliten ørret. Iselin ble ennå mer tent. Vi sto ute i bøttende regnevær, og nå hadde frøkna bestemt seg for at i kveld skulle hun så absolutt få fisk😅 Vi fikk ikke gå hjem før det skjedde… Gleden var derfor tilsvarende stor når det hugg!! Og ikke mindre spennende var det om hun skulle klare å få den på land…. Til stormende jubel fra bror og mor landet Iselin ørreten i håven. Som bildet tilsier – stor lykke!! Her blir det nok mer fisking. Gleden storebror viste når han forsto at søsteren hadde slått han i vekt når det gjaldt ørretfiske var faktisk hjertelig. Dette var skikkelig søsken-bånding!!

 

Annonse

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here