En katt og dårlig musikk, resulterte i et bra abborpass

Noen ganger går ikke alt som planlagt. Planen var å ta seg en tidligtur en lørdagsmorgen, og se om abborn var hjemme.
Men i og med at vi har fått oss katt, som absolutt skulle holde meg våken, så skrinla jeg planene om en tur, før fuglene begynner å synge. Uten søvn, blir jeg pottesur.
Sovna omsider, men i 0500-0530 kom den forbanna katta tilbake og vekka meg, kasta den ut og lukka døra, og den begynte å krafse på døra og av en eller annen grunn fikk jeg da Sandra Lyng sin sang; Night after Night på hjernen, og da fikk jeg nok.
Helt i ørska stod jeg opp og mekka kaffe, mens den stod og traktet gikk jeg og gjorde klar båten.
Det ble ikke grytidlig tur, men jeg kom meg avgårde med tanken om at dette er bedre enn å bare være hjemme. Det var meldt regn fra kl 1200ish, så jeg ville få noen timer på vannet.
Begynte med denne fisken på 820 gram og 41 cm

Deretter fulgte denne på 1020 gram og 44,5cm

Etter en liten dødperiode så kom denne opp, 900 gram 43 cm

I samme stimen var også denne gullvarianten, disse fiskene er ofte litt mer kompakte enn de «spøkelsesabborne» 700 gram og 38 cm.

Dagens, og forrige gangs killer combo.

Annonse

Vil rette en takk til Sandra Lyng, for å lage såpass ræva musikk at jeg ikke får sove og kommer meg ut på tur. Katten Aya og jeg er perlevenner igjen etter at jeg var litt muggen på henne….og regnet som var meldt kom ikke, snarere tvert i mot, strålende sol og blikkstille vann, så det ble et par timer lengre enn beregna, uten at det resulterte i annet enn småfisk.

Aya

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here