Eksterne nyheter (stor ørret- Svartzonker stolt som en tupp-stor stør i Danmark-stor gjedde på dropshot)

Klikk på bilde for å lese resten

Et knippe med hete fiskenyheter fra verden rundt oss.

 

– Öringfisket, det var där allt började. Farfar och morfar var de stora idolerna och helst skulle det vara på fluga. Fisket bedrevs mycket i skogarna kring Dalarna… Nu skulle jag kunna sitta i timmar och romantisera iväg, bara njuta av gamla minnen och upplevelser.

Klikk på bilde for å lese rapporten

Svartzonker skriver på sin side

Stolt som en tupp
Jag har blivit nominerad till Årets Manliga Programledare och
Programmet Fiskefeber till Årets Program på Kristallen2017
Fantastiskt roligt
Du kan gå in och rösta i länken nedan
Klikk på bilde for å stemme på svartzonker

Handdrillad röding i Vättern

Annonse

Spinnfiska efter gädda, gös och abborre i skärgården är det vi alltid gör, så när vi blev inbjudna av Andreas Seger att följa med honom ut på Vättern och vertikalfiska röding var det något helt nytt för oss som vi självklart tackade ja till.

Vi möttes på morgonen vid en ramp i norra Vättern och åkte ut till ett välkänt bra rödingställe. Med ca 30 meter vatten under båten började vi sakta glida runt och Andreas letade fisk på sitt Garmin Panoptix och det tog inte lång tid innan flera fiskar syntes under och på sidan om båten.

klikk på bilde for å lese resten

Gösen utbytt till krokodill

En stunds abborrfiske med inslag av gös och gädda var det tänkt.  Vi valde Sämsjön som brukar vara bra för abborre den här tiden på året.

Klikk på bilde for å lese resten

 

Dette er Nordens største ferskvannsfisk, og den er tatt av norske Hallvard

– Turen var en bursdagspresang til kompis Markus Fernandez, som før vi reiste nedover hadde pers på 1,5 kilo uansett art. Både Markus, Sten Gjerdrum og jeg hadde belaget oss på en avslappende og rolig helg, der målet var å få noen få stører hver. Disse planene ble gjort kraftig til skamme, sier en meget fornøyd Hallvard Pedersen til Hooked.

Klikk på bilde for reten av historien

 

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here