Ja jeg var faktisk helt alene på vannet i dag. På jakt etter abbor………

Dagens uten tvil beste dropshot bete. BEHR MINI SLIT 1 er et bitte lite bete som passer veldig fint til dropshot. Krokstr jeg brukte i dag var 1 og 4 og begge to passet perfekt.
Det var merkbart at de ønsket noe litt mindre i dag i visse perioder. Til og med dagens største på 600gram ble tatt på denne.

I dag var jeg ute helt alene og jaggu kan det være deilig til tider. Man får liksom fisket som man vil, man har hele båten for seg selv og man ja trenger ikke å forholde seg til noe andre. Nå skal det sies at jeg liker å ha med folk så ikke missforstå dere som pleier å være med, men noen ganger det det greit å være selv.  Det var abbor som sto på planen og målet var å kjøre på med store baits (10-14 cm). Nå fisket jeg mye med en ny Illex shad og den leverte veldig bra. Selv de litt mindre abborene tok glatt denne shadden. Fargen på den er dønn kjedelig men jeg har hatt suksess  men en slik før.

Illex Magic Fat Shad 12,5 cm

Det er en ting jeg savner når jeg er alene å det er å få gode bilder. Jeg vet at team predator har skrevet en god artikkel rundt dette så den må jeg få lest. Her har du den sikkert flere en meg som sliter.

Annonse

Det ble to abborer på 500gram og en på 600 gram som topp men mange mange fra 500 og ned.

Westin sine round up hoder en mitt i blinken for mitt bruk. Her får du med lange kroker og ingen forhøyning ved rota der hode på jiggen ender.

Nitroshadden 9cm er også et utrolig bra bete. Den danser og holder på hele tiden.  Et bete å leite opp fiske med og ikke minst et bete å bruke når fisken er på G. Deet smeller ofte når man holder den helt i ro rett ned for båtripa.

Dagens største på 600gram.

To meget spennende bekjentskap. En «kjempe»  for jigging og en liten for dropshot.

Fikk fisken i mellom 2 og 8 meter. Den på 600gram sto på rundt 2 meter.
Dropshot for folket. Et utrolig artig fiske rett og slett.

En herlig alene tur men jakten på en herlig art.

 

Her har du en artikkel fra team colibri skrevet av Erik Grimsøy.

Dropshot i ferskvann – teori og praksis

 

 

Kommentarer

kommentarer

Powered by Facebook Comments

DEL

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here