Ble en liten tur på Mjøsa i dag, mye vind og rotete sjø. Rapport fra Kent Skaje :-)

Ble en liten tur på Mjøsa i dag, mye vind og rotete sjø.
Planen var egentlig å ødelegge en Daiwa Duckfin, men det var helt tydelig at det ikke var dagens jigg. Muligens fordi jeg kjørte 7g skalle, vrient å holde kontakt med jiggen i mye vind med så lett skalle.
Fant frem en 15g skalle ferdig rigget med en ribster, på første kastet langsmed dypkanten suger det på noe tungt. Etter en kul fight kommer det opp ei gjedde på et par kilo, som egenhendig kvitter seg med kroken ved båtripa.
De neste kasta blir det noen mindre abbor og mye napp jeg bommer på.
Gjør en liten forflytning, til ett område det det gjerne står litt større abbor. Etter noen kast så hår det på en tung fisk med merkelig oppførsel. Lurer en stund på om det kan være en ørret, men etter en stund så kommer det en små pen vederbuk på drøye 50cm.
Fortsatte med den samme jiggen, men det var forholdsvis stille på abboren. Ble tre fire fisker til men ingen over 400g.

Annonse

 

 

Kommentarer

kommentarer

Powered by Facebook Comments

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here