Rett må være rett derfor fjernes noen fisker fra pikewallis challenge.

Dette gjelder område som kalles Delta i Nordre Øyeren, som inkluderer Nitelva.

Det viser seg at en del fisk er tatt i et område som innehar ferdselsforbud disse har  blitt meldt inn i konkurransen. Disse fiskene vil vi måtte fjerne rett og slett. Her er det ikke noe bevist juks men usikkerhet rundt grensene og det har vært full forståelse fra de involverte sin side at vi tar de vekk.

Jeg har vært i kontakt med  oppsynsmannen i det aktuelle område for å faktisk få riktig informasjon om hvor det er lov å ferdes.

Jeg kan selv innrømme å ha vært i samme område med da med båt og jeg holder på å sjekke opp om det faktisk er lov eller ikke. Hvis det er slik at båt ferdsel er ulovlig eller at det er lov å kjøre igjennom uten å ankre opp vil det være flere gjedder som forsvinner ut av konkurransen, da det er tatt fisk i samme område fra båt som har vært «oppankret»

Som sagt så er ikke dette noe bevist juks, og det er vel et bevis på at merking bør vurderes i visse områder der det faktisk kan være berettiget å bli i tvil av de som bruker område.

Annonse

 

 

Kommentarer

kommentarer

Powered by Facebook Comments

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here