Når det viktigste blir prisen på kylling, da har det vært dårlig fiske ! Eller ?

Så er vi tilbake til dette fiske jeg rett og slett ikke får noe dreis på. Grunt etterleksfiske.
Det er en herlig tid egentlig, Det er ikke få telefonsamtaler i mellom gjeddefiskere om dagen. Og alt går på hvor er a i dag. Er a inne, har a gått ut, har a gått helt ut, ja spørsmålene er mange å gode, svarene der i mot er det verre med. Det er omtrent en mening pr. fisker, og det gjør det ekstra gøy.
Denne dagen var deg Thomas, Kristin, Rick (Tom Cruise look a like) og meg. Michael var også ute i egen båt. Etter som uvissheten om den er inne, ute eller lang ute var stor måtte vi ta en valg og vi  begynte inne. I mine øyne er dette et fiske som nærmer seg laksefiske. Vil gjedda så tar å, vil ha ikke så er det kul i h******** å få å til a ta.
Område vi fisker på er så ekstremt monotont at hu kan stå all over. Og område er stort, veldig stort.
Hadde man hatt litt sunn fornuft så hadde man vel trollet/dorget men smart har man vel aldri vært på det område. Men for oss blir det å kaste og kaste og kaste og kaste og kaste og kaste. Til slutt så hugger det……for noen. Andre kan stå i ukes hvis uten å kjenne så mye som et pet. Spinner, spinnerbaits og platypus har vært de betene som har levert bra, og mcrubber har også bidratt til noen flotte gjeddebilder.

Michael
Thomas
Kristin
Rick (Den blonde Tom Cruise)
Annonse

Vi får bruke litt tid på Thomas denne gangen. Jeg har jo hatt gleden av å følge gutten fra i fjor og har vært med å sett utviklingen. Og det er utrolig hvordan gutten har begynt å levere. Levere fisk på fisk på fisk, inne i mellom riktig fin fisk. Så kan man jo spekulere i hvorfor han har blitt så rå på gjeddefiske. Pr. nå har jeg ikke noe godt svar. Han er rå til å stå på og mer komplisert er det kanskje ikke. Men han har også  en utrolig tru på at det han holder på med, og tru kan flytte fjell sies det, så da klarer man også å flytte sløve gjedder. Thomas er nok litt lik meg, han grubler å tenker mye om hvorfor ting er som de er å bruke de svarene han eventuelt finner aktivt i sitt fisk.  En liten utnote har han og det er at han ønsker å slå meg i Pikewallis Challenge :-), det er nok litt for tidlig.

Her er et bevis på at gutten leverer. En mcrubber klarte ikke denne gjedda å holde seg unna. Så fisken er jo i område, det er bare det at du kan ikke hete Erik hvis du skal ha et håp om å få de til å ta.

Fiskeørn

Michael fikk vel et par gjedder og han spotta en del som bare «lå» på bunnen.

Fru Roos Aas som har bryllupsdag i dag (8. juni) har blitt en meget habil gjeddefisker. Og teknikken begynner å sitte. Hei fræsk dame som det er lett å komme i diskusjoner med.  Dette turen ble mye viet til prisen på salat kylling kontra ferdig stekt hel kylling. En  diskusjon som jeg vant  på Knock out….. Ikke sant Rick ?


Det ble med den ene fiske til Thomas som nå trodde han hadde gått forbi meg i konkurransen, men dessverre så mangler det noen gram. En fantastisk dag selv om fiske var seigt.

Kristin har fått interesse for foto noe jeg synes er utrolig coolt. Og det er vel ingen tvil om at jenta har talent.
Under her er det tre bevis på dette. Tre meget flotte bilder tatt en kveld langs Øyeren. Dette er bilder som flott klarer å få frem den fantastiske stemningen det må ha vært denne kvelden.

Det jeg vil våge å konkludere med er at fisken for øyeblikket står litt over alt. Vi er ca. 3-4 uker etter at vannet kom så det er nok ikke så galt konkludert.
Ingen tvil om at Platypus 19cm har vært et effektivt bete i sammen med spinner og spinnerbaits. Jeg våger å si at jeg forsetter å slite med dette fiske, men håpet er jo at de nå etter hvert kommer ut i et større antall så kan jeg få litt fæsk igjen. Konkluderer også med at man får ca. 5 ferdig grillende kyllinger for kg’s prisen til salat kylling. Og det er bare å berømme Thomas, han leverer varene. Og Rick ja hva skal jeg si, tre = træ 🙂

Takk for en flott tur alle sammen.

Kommentarer

kommentarer

Powered by Facebook Comments

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here