Møkkete vann og små shadder

Torsdag denne uka sluttet jeg tidlig på skolen, og planen siste uka var at jeg da skulle ut, helt til jeg våknet torsdag og det lå 10 cm snø ute… Da ble jeg brått usikker på denne turen min på etter middagen. Jeg reiste på skolen med buss istedet for motorsykkel, hvilket betyr at jeg da er hjemme to timer senere etter skolen, to timer jeg gjerne ville hatt ute på vannet om det var fint vær… Men, snøen smeltet og da jeg kom hjem i to-tida så var det ikke tvil, jeg måtte ut!

Jeg hentet traktor jeg hadde klar gjort dagen før med henger feste, og pakket i båten, jeg hadde trua nå! Sette ut båt med traktor er lettvint, du får det liksom opp samme om det er gjørmete, eller om hengeren detter nedi, eller det er bratt, eller hva som helst, svopp også er alt på land!

Planen i dag var og dowsize, shadder mellom 10 og 15 cm var det som skulle brukes. Det tar ikke lang tid før første gjedda er i båten. Den tok mens jeg humpet en liten shad langs bunn, saaakte. Fin kondisjon og 2760 gram.

2760 gram

 

Denna var full av igler, så ikke tvil om at subber bånn. Tok litt tid, men etter hvert smalt det på igjen, litt bedre denne, tok samme shadden denne også, samme metode også. 4680 gram, og noe veldig stinn!

4680 gram

Ikke tvil om at denna har litt i magan..

 

Det ble en helt grei ettermiddag, godt fornøyd med en ny fisk i konken om dytter ned en trekilos. Team gensern jeg fikk forrige uke må jeg si var drit fet! den kommer til og bli brukt mye fremover! Blir fiske alle ledige stunder nå frem over, jeg gleder meg!!

//Thomas

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here