Eftan gubben. Her kommer en liten fortelling. (Raymond Svendsen)

Eftan gubben. Her kommer en liten fortelling. Selv om fisketurene blir mange og min 19 tur på rad ble nedlagt, så betyr det ikke alltid stor fisk. Blitt mye mellom 4-6kg. Men det jeg vil si er hvor alt startet. Nemlig Erik Walmann. En rar og mega ivrig type jeg møtte på nett. Via noen thailandske sider dukket erik opp
han trengte råd om sjøørret. Jeg er en type som deler info om jeg får tilbake. Erik oser der positivt av så her burde jeg kommentere. Noe jeg er glad for en dag idag. Vi dro på sjøørret jakt sammen og jaggu var det seigt. Men dæven for noen fine turer vi hadde. Det jeg vil si at, det er ikke fisk hver tur. Det er utallige turer mellom hver stor fisk. Erik har lært meg at jeg ikke må bli bortskjemt med kun tanke på stor fisk og faktisk sette pris på turene i seg selv. Dette er noe Erik virkelig gjør. Private standarder må folk ha men ikke bli bortskjemt som jeg har vært. Den dagen du ikke setter pris på 1m fisk har det gått for lang. Både Jørgen Ødeman Larsen og Erik har lært meg det. Vi har utrolig norsk natur rett utenfor stueveggen. Bruk den. Takk Erik Walmann for kontakten vi har en dag idag. Jeg lærer av deg og du lærer av meg. (Håper jeg)måtte gud og hele gjengen der være med pga. galskapen våres

 

 

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here