Årets første tur på Mjøsa for Kent og Cindy :-)

Planen var egentlig å få fisket natt til første mai som er åpningen av trolling fisket på Mjøsa. Det gikk fort i grus da båtmotoren ikke ville våkne til liv når vi kom til båten på natta. Etter 2 timer med feilsøking og prøving (og gloser som ikke egner seg på trykk) måtte vi gi tapt og vende slukøret hjem igjen. Snakk om å ‘dø litt inni seg’…

Det skulle gå nesten 1 uke før det endelig ble vår tur. Klokka ble stilt til den ukristelige tiden 01.58, må være på vannet før sola står opp. Klokka 02.45 var vi på plass i båten, fulle av iver etter å ta årets første mjøsørret.

Planen var å ha utstyret i vannet til halv fire, men det var mange båter som kjørte i det området vi skulle fiske så planen ble ikke som tenkt. Måtte begynne midt på strekningen da dette var den eneste åpningen mellom båtene. Om det var årsaken til at det ikke skjedde noe vet vi ikke, det drøyde nesten to timer før vi hadde ett napp. Så var det igjen stille i litt over en time før det dro på en fin fisk på 61cm og 2600g. Stutt tjukke noen av disse mjøsørretene.

Ellers så var det mye fisk å se på ekkoloddet, innimellom i en sånn tetthet av krøkle at giveren ikke klarte å vise hvor dypt det var.

Begge napp var på samme wobbler, Bomber 15A i fargen sal 18. Med så mye byttefisk er det nok lurt å skille seg litt ut fra mengden.

En liten kommentar fra bloggpappa.
Cindy nå er det på tide å legge på ny neglelakk 🙂

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here