Pikewallis challange Norge har kommet i gang.

8500gram

Pikewallis challange Norge er kommet i gang. Oppstart var 1.april. Det er tre titler å kjempe om. Årets gjeddefisker, året abborfisker og årets predatorfisker (sammenlagt abbor og gjedde). Dette skal være en kose konkurranse dere vi ønsker alle med. Selv om man ikke nødvendigvis klarer å kjempe i toppen så bli med UANSETT. Man kan konkurrere internt med kompiser, man kan kjempe mot et annet team medlem, man vil kanskje slå…… ja det er mange muligheter og ikke umulig at man kan vinne en fin premie uansett hvor man ligger på resultatlisten.  Fisk deg ikke lei. Det viktigste er å fiske med lave skuldre å kose seg der ute.  Ta fine fangsbilder av fisker og fisk det vil berike konkurransen og mulig premiert ; -) Jeg sitter å planlegger en festkveld for oss predatorfiskere i 2018 der vi kjører premieutdeling for 2017. Kan bli masse artige utmerkelser. J Det er på tide at vi feirer oss selv vi predatorfiskere en kveld i året.  Men dette vil jeg komme tilbake til.

Vi har tidligere kjørt hele Skandinavia, men i år begrenser vi det til Norge. Det vil si at fisken som skal meldes inn må være tatt i Norske sjøer/vann/bekker/åer/elver osv. Alle metoder er lov så lenge man holder seg innenfor Norsk lov og de lokale fiskereglene.  Alt bunner i tillitt og vi håper så lenge vi gir tillit så håper jeg dere viser tillit tilbake og ikke prøver på noen fantestreker.

For å bli årets predatorfisker legges plasseringssifre i sammen fra abbor og gjeddekonkurransen. Det vil si at har man 3. plass i abbor og 1. plass i gjedde har man plass siffer 4. Så den med lavest plass siffer vinner.  Kommer to likt, vil det være den med størst totalvekt på sine fisker som teller. Blir det likt trekker vi vinneren.

Annonse

Når det gjelder abbor og gjedde så er det såre enkelt, men kan melde inn så mange fiske man vil i løpet av året, så er det de 10 største som teller. Det vil si når lista er fylt opp må man få en større fisk en den minste av de ti for å øke totalvekten.

Her er  konkurranse sidene. Her er link til innmelding og det er regler og resultatlister pr art

GJEDDE

ABBOR

Og her kan man HELE TIDEN se de siste innmeldingene.

GJEDDE

ABBOR

 

Jeg håper dere alle blir med, jo flere jo bedre. Jo flere jo mere jobb for oss men det gjøres med glede.

ønsker alle skitt-fiske og la oss alle kose oss med pikewallis challange Norge 2017.
så det er bare og begynne å melde inn….

Let the best Fisherman win.

 

 

Kommentarer

kommentarer

Powered by Facebook Comments

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here