Ord blir fattige når man skal beskrive denne mannen. (ørret på over 2 kg på tørrflue)

Når man går fra grise fiske med baits på 100 til 150 gram etter gjedde til tørrfluefiske etter ørret og leverer gris der også så blir ord fattige. Raymond er en skremmende god fisker. Ja ja flaks tenker mange man det er ikke mulig å komme lengre unna sannheten. Jo da fiske kan være flaks, men ikke i Raymonds tilfelle, han er det jeg vil kalle meget dyktig. Man skal veta hvor man skal være når og ikke minst man skal tørre å bruke tid. Raymond har opparbeidet seg disse egenskapene/kunnskapen. Han vet hvor han skal være når og han gir seg ikke på tørre …….. Han vet de er der, han vet hvis jeg holder på nå så tar de til slutt. Så mixer man inn det man skal fiske med å få fisken til å ta. Det er også en kunnskap denne Raymond fra Østfold har på sin CV. Jeg er så full av beundring av slike

FRA DETTE

TIL DETTE

Raymond Skriver :

Hadde sett meg ut ett vann jeg fant litt for sent ifjor. Sett mye stort her og årets mål var ørret over 2kg derfra. Dæven faen kom den ikke opp og tok tørrflua mi i dag 2.210kg og 61cm. Årets tørrflue sesong kunne ikke starte bedre

 

 

 

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here