Litt testing av nytt, og litt supplering av gammelt bra.

Et  herlig knippe pikewallis shadder i 23cm og 14 cm. Farger som er rene suppleringer, noen nye farger med en baktanke og en ny som jeg bare synes så tøff ut.

Bilde 1
Jeg har hatt veldig bra fiske med den til Høyre og tester nå ut samme schale pattern på blå og grønn.
Så har jeg tatt med 2 stk 14 cm til Thomas som har etterspurt den.

Her er det supplering av gode farger. Fegisen til Jeff er knallfin og leverer bra. Så har vi baitfish med hvit mage som er en gobit.  Den neste er en baitfish med gull side, litt mer kveld/solskinn. Så har vi Stein Erik Skjerven sin spesiell og den er gromt fin i vannet.

Også supplering av allerede testa farger.  Nå er den til venstre ny men den er bare gjort litt mørkere og med litt rose/rød fremre buk, ellers lik den til høyre på bilde. Gjedda leverer, så den er grei.

Så er det krøkle varianter uten om den helt til høyre.  Den til høyre er litt unik, en farge jeg så Jeff hadde laget på noe annet. De tre andre er krøklevarianter De er alle litt forskjellig. I bøtte nederst er det krøkle og jeg føler vi er litt i nærheten når man ser de opp i mot de tre til venstre. Og det er vel kanskje den modellen nummer tre fra venstre som ligner mest.
Den helt til høyre kan fort bli cool i vannet. Kanskje det blir en kjempe hit 🙂

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here