Det er noe veldig spesielt med den første 10+ fisken. I dag VAR DET Thomas sin tur……..

Daiwa Grubin Shad 20cm

Det er mange som spør om jeg ikke blir lei fisket og jeg har mange ganger fundert over det spørsmålet. For hvorfor blir jeg aldri lei,  for det er det jeg må svare «jeg blir aldri lei».
Hvorfor skulle jeg det ? Det er så mye i en fisketur som gjør noe med meg og da i positiv retting. Naturopplevelsene, menneskene man har rundt seg, fotograferingen og naturlig nok selve fiske.
I dag er et nytt meget godt eksempel hvorfor man ikke går lei. Jeg vil rangere denne opplevelsen som mitt neste meste minne innen fiske, etter min egen PB.
Så hva er nå denne opplevelsen, det skal jeg fortelle om nå.

Men første. Vi var tre menn ute i dag

Meg som tar en morras prat med Støttum 🙂
Rick vår blonde Tom Cruise.
Og Thomas som mye skal handle om i dag.

Det er liv i delta nå og det er kos. Gøtt å se at området blir brukt.

både av dyr og mennesker. Her er det rett før en relativt stor bjørk gå i bakken.

Rick hadde lovet seg en ting i dag å da var å fiske sakte og så hadde han et ess i erma med en motoroil teezshad. Denne skulle vist funke som fy og den fikk en meget bra start. Og nå med gul line å ikke rød har fisken begynt å komme opp.

 

 

4100gram

Ikke lenge etter på kom det opp enda en til på samme bete. Nå litt mindre. Men fisk er fisk som Rick pleier å si.

Så var det Thomas sin tur.

Shadden er nesten like stor som gjedda ……

Thomas er en del av pro team Gjende som satser stort på sportsfiske i år.

Så var det min tur og alle hadde nå få fisk i båten og stemningen var go da det skal lite til for å tilfredsstille oss hehehe.

Så var det Thomas igjen å nå snakket vi ok innmelding fisk. 5100 gram på en spro flapper. En tøff sak som går fint og tirrer til hugg.

5100gram

Thomas liker å leke seg med mitt kamera 🙂

Denne var helt der oppe. Så den fulgte å jeg gjorde figure of 10 og den kikk rett inn i bete.

Vi gjør mye riktig om dagen, noe jeg har lært av Raymond og det er såre enkelt å det er å nøta på steder der du tror/vet der står fisk. De hugger jo ikke hele dagen så man må være der når det er på G. Og da er det som Raymond gjør, NØTA.
Og i dag skulle det igjen vise seg å go resultater.
Jeg har att gleden av å fiske en del med Thomas og vi har begynt en liten reise. Og i dag skulle vi komme til en punkt innen gjeddefiske mange kjemper for, 10+ gjedda.

10250gr og 110 cm er Thomas første gjedde over 10kg.

10250gr og 110cm

Gjedda tok en ny sak fra Daiwa. Riktig så coolt.

Daiwa Grubin Shad 20cm

 

Vi gråt litt begge to jeg og Thomas. Og det ble tre gode klemmer, veldig gode klemmer. Vi har jo vært ute noen turer i sammen og at jeg skulle få lov til å oppleve hans første ti pluss var rett og slett stort.  PBen hans var  så langt på 5+ nå er det over 10kg, drømme grensa for mange. Dette er en fisk av godt samarbeid og evnene til å våge å gnu. Jeg, Rick og Thomas har samme innstillingen på det område. Og alle var involvert i denne fisken. Thomas som fangstmann, Rick som hover og jeg som sipper heheheh.
Det er bare å gratulere Thomas med denne fisken, dette er en fisk som kom av godt arbeid fra gutten.

Rick fikk enda en innmelding for dagen å vi er rimelig sikre på at dette var samme fisken Thomas fikk litt tidligere på dagen.

5100gram

Fikk selv en fisk på den nye daiwa tailen, dok ikke så stor hehehehe.

Å få lov til å være en form for mentor for ungdommen er både sorger og gleder. De er litt «borte» til tider å lever sitt eget lille enkle liv som kan skape grå hår i hode på en, så kan det være som i dag der man virkelig kjenner at de betyr mye for en. Jeg er skjele glad for at jeg fikk ta del av denne fisken. Se gleden og ikke minst en rørt sportsfisker. Thomas er en smågal villmann. I går kveld var det beverjakt, og i vinter så har han sittet på glugg. Sunne gode hobbyer, men det er en fare med dette og det er at han kan bli en «enslig sur gammal gubbe» da det svært liten plass til jinter i en slik timeplan. hehhehehe.

GRATULERE SÅ UTROLIG MYE THOMAS, DETTE VAR RETT OG SLETT EN RÅ OPPLEVELSE.  

Takk for en flott tur til Rick og Thomas. 🙂 Vi leverte varene i dag.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here