Da er helgen i Sverige over. 28 timer spinnfiske. 1034 kast og litt tell

Jeg lar meg aldri slutte å imponere av visse mennesker, Raymond er en av de. Hva er det gutten ikke mestrer ?  Tar vi gjedda så er det dorging, spinn og jerk og han leverer på alle tre metoder. Og inkluderer vi andre arter og metoder så blir mannen rimelig fullkommen.
På denne turen har gutten holdt på alene i området som andre rett og slett har blanka.
Når man i tillegg vipser inn at Raymond er ekstremt lett å bli glad i så har man en og Østfolding 🙂

Raymond Skriver :

«Da er helgen i sverige over. 28 timer spinnfiske. 1034 kast og litt tell??? ble jaggu noen fine gjedder. 7stk over 5kg med toppfisker på 7.040kg 9.850kg og 11.920kg 115cm. En flott og vellykket helg»

11,9

7.040kg

 

9,8 på jerk

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here