Storbesøk på Campvillmark i helgen.

Hele vegen fra Frankrike kommer Frédéric Jullian  som er en av Europas mest profilerte predatorfiskerer.  Det er vel første gangen i historien at Camp Villmarks kan presentere en slik profil som ikke har med fluefiske å gjøre. Å det er vel bare vi i miljøet som skjønner hvor stort dette er. Ser til og med ut som Campvillmark selv ikke vet hvem han er 🙂  Frédéric Jullian  blant annet kjent fra perch pro på kanalgratis jobber for Sensa i Frankrike, som bland annet har Illex og Gunki. Der  Gunki er hans spesielle hjertebarn, men han er også med å utvikler produkter for Illex.  Han er en fantastisk person med ekstraordinære erfaring rundt fiske spesielt etter abbor og gjedde. Han vil være å finne på standen til Gero, og jeg anbefaler dere å ta turen å ta en prat med gubben. Han er snill og vet hva han snakker om.

Det er uten tvil et sunnhetstegn at vi får slike profiler til campvillmark. Oppfordre Wesin, Abu Garcia i Sverige, wiggler med flere å gjøre det samme. Vi trenger alle den hjelp vi kan få til å fremme predatorfiske i Norge.

Her har dere et intervju jeg fikk gjort med han, da han var på besøk i Norge.

Annonse

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here