Sportfiskermessan 2017 får terningkast 6 fra meg. Det var en helt underbar messa med masse kjærlighet.

Det er mange som skriver det på facebook og jeg sitter igjen med samme følelse. Sportfiskermessan i Sverige har mye kjærlighet. Det oser av samhold og trivsel.  Det ser ut som Sportfiskermiljøet i Sverige rett og slett koser seg glugg i hjel når de møtes på denne måten. Jeg pleier å være der en dag og det er uten tvil dagen for mest klemmer (i løpet av året). Det er blide fjes og klemmene sitter løst.  Når jeg kobler mitt hode over til camp villmarks og fiskedelene så er vi ikke i nærheten av å ha samme atmosfære. Hvorfor er det slik er ikke godt å si men det er rett og slett mer kjærlighet i Sverige.  Det virker som Sportfiske generelt står mye mer samlet uansett metoder og arter.

Prosjektleder Agneta Brunell gjør en utrolig god jobb. Hun i sammen med sine, jobber virkelig godt for å skape den rette atmosfæren. Hun setter utstillere og gjester først. Og hun bryr seg om alle og alt og virker som hun har utrolig kontroll, noe vi også merker i Pikewallis. Hvert år får jeg en mail av henne om spørsmål om en knapp på siden vår. Altså den svenske sportfiskermessan tar kontakt med Pikewallis for at vi skal være med å fremme messen.  Og det gjør vi med stor glede.  Det er ingen tvil om at pikewallis står sterkt i Sverige, det beviser samarbeidet med fiske-feber, Nyttfiske, sportfiskermessan mm. I Norge hører vi ikke noe av noen, ta f.eks. Alt om fiske og campvillmark, helt tyst.  Men vi appellerer vel ikke da.  Hvorfor vil f.eks. ikke Alt om fiske samarbeide om en predator konkurranse (de prøver jo selv), rare greier.  Men men det er ikke det dette skal handle om, over til messa igjen.

I år hadde de utvidet til to store haller, noe som gjorde at man rett og slett skapte en masse med masse rom. Rom for å stå å prate, rom for å stå å se på hva man kunne kjøpe uten å bli presset hit og dit.  Vil også berømmes hennes jobb inn mot de små leverandørene. Ingen er for liten, alle skal få plass. Ta f.eks. betesnekker gata, der alle som har lyst for lov til å sitte og selge og promotere sine ting.  Alle som en,  om du heter Daiwa, Abu Garcia eller Renz blir du tatt godt vare på. .  Baitlove og tackelsnack hadde sine stander, og alle er med på å skape den unike atmosfæren.  Så all ære til Agneta og hennes team

Som skrevet tidligere så har jeg vært her nede de siste årene og det har ikke alltid vært like bra, men året i år var spesielt. Pga. av de store områdene så ble det en mer avslappet og rolig atmosfære (som smittet over på alle) en det jeg har opplevd før.  Man kunne stå å prate og handle uten å føle at man sto i veien hele tiden. Så en meget positiv opplevelse rett og slett

Det er bare å dra frem terningkast 6 for denne utgaven av sportfiskermessan 2017.

Annonse

 

Nextliner………….

ja da tackel snack ble det inget av. Hur er det møjlit med en flott monter utan personell……..

Vi provade å snacka lite med inventaret i monteren, men kajakken ville inte snakka

inte lakan

ock inte abboren. Tackelsnakk my ass 🙂

En fantastisk tjej som solgte meg tre t-shirts av dansken nya merke «earn your scars»

Go gubbar från Arvika hadde sin første monter på messan. Inte drikka øl på kveldarna Martin 😉

Go gubben Jonathan. Veldig trevlig å hilsa på.

The man, the loost tackel snack man……

Daiwa hadde en enorm monter under messan, og masse folk. Det er ingen tvil om at Daiwa nå gjør et seriøst forsøk på Skandinavia. Og mye av det jeg så, så bra ut.

Goa Dan 🙂

Renz (kommer til Norge)

Magikeren Sundin.

trevliga Stefan.

Jag kjøpte meg en eastfild jakka men ble kuppad hos svartzonker heheheh som klistade over alt av eastfild merker.

Prosjektleder Agneta Brunell og hennes messråd gjør en fabelartig jobb. Måten de legger det til rette for både liten og stor. Jeg sitter med en følelse at alle er like viktig for Agneta. At de får til en messe med en slik atmosfære er i mine øyne helt unikt og ikke minst er det det  som skaper denne messen. Det med kjærlighet høres utrolig teit ut, men fy å masse kjærlighet svenskene klarer å skape. Det er rett og slett så man blir glad av å gå rundt i et slikt miljø. Folk er glada ock det snakkes og det smiles og det kramas……………………… Og alle snakker med alle uansett arter, metoder mm. Alle er interessert i hverandres historier.

Så må jeg takke Rick som tok turen med meg og tålmodig gikk med meg rundt på messa. Han fikk hilst på utrolig mange og det er jo kos.

Her er hjerne bak det hele, Agneta. Som i sammen med sitt messråd skaper noe unikt.

Agneta Brunell i sammen med Robbo.

Et helt nyt bekjentskap var denne killen. Per Haggren som just har tatt en real gjedda. Vi hadde et trevlit samtal i Fladen moteren om hans fiske og hans oppfinnelse. Utrolig trevlig kille.  Han er mannen bak face it.

klikk på bilden å les mer om hans skalle.

 

 

 

 

Kommentarer

kommentarer

Powered by Facebook Comments

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here