Siste fra garasjen.

Våren er så og si her, og de andre gutta er allerede ute og fisker, men jeg holder meg fortsatt i «snikkarboa». Selvom fiskesuget kommer snikende, sammen med fiskestengene jeg bestilte i fjor, så trives jeg godt i varmen, og gleden av å ta et nytt jerkbait eller en wobbler av tørkehjulet er fortsatt der. Så fisken kan vente litt til.
Det har ikke vært noe «storproduksjon» i snikkarboa de siste årene, men det er veldig morsomt å lage noen nye ting. Nytt av året for min del er et twitch bait.

theKruckle

Har laget 2 prototyper med forskjellig vinkel på skjea. Jeg har hatt mye hell med å twitche Grandmas, Big Game og Slammer tackle tidligere, til tider har det vært det som har funket best, så jeg tenkte det var på tide å gjøre et eget. (begynte egentlig på dette prosjektet for maange år siden, bedre sent enn aldri)
Siden jeg tegnet fasongen etter et eller annet bilde av en krøkle jeg fant, så tenkte jeg å ta en Petter Solberg-variant på navnet, og «oversette» direkte; Kruckle. Fasongen tilsier og at det skulle være mulig å lage en glider av den og.
Gjenbruk er fint, ikke bare av materialer, men former og, som med min PrancingTit glider, den formen fungerer nesten til alt, og jeg har gjort en «one off» Cisco Kid inspirert trolling wobbler, med metallskje.

Cisco Tit…

Og for et par år siden gjorde jeg en 10″ trolling wobbler, hvor jeg lot meg inspirere av Trueglide sin aluminiumsleppe med en riggbolt som linefeste, skjønt det er vel Supernatural Big Baits som har gjort den typen skje kjent.
Den jeg har selv, tror jeg glatt dykker ned til 10+ meter, gjør nå en ny en slik at Raymond kan få teste en. Håper den kan gjøre nytte hos ham, jeg dorger sjelden selv.

I påvente av klarlakk

Fant og en liten stim av PT-emner, fra 2008, i en kasse på loftet, så jeg tenkte jeg kunne gjøre ferdig de og, jeg gjorde den både med og uten tail, men denne gangen blir det kun med tail.

Skruøye og selve tailen mangler, så er de klare for vårens fiske.

Kommentarer

kommentarer

Annonse

Powered by Facebook Comments

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here