Løp og kjøp SpinkyPaddel 2.0

Det er jo skummelt å si slik men det jeg ser ser riktig så bra ut. Heer har du relativt stor paddel, klart er gummien fremme skit tung så hjelper ikke det. Den har også et solid parti i mellom paddlen og kroppen, noe som gjør at paddlen drar meg seg hele bete i en vuggende bevegelse.
Hvis man kjører for liten paddel vil ikke den overføre nok energi til kroppen og hvis område i mellom paddlen og kroppen er for tynt klarer heller ikke paddlen å overføre nok energi. I begge disse tilfellene får man et lett skjelvende bete.  Nå har jeg fått sett underwater film av denne å den bekrefter min begeistring, hvis man ønsker litt rull.
Nå har jeg ikke fått kjent på de og vet jo ikke om gummien ol er holdbar, men igjen vil jeg trekke frem en liten produsent har ikke råd til å feil, så dette er nok testet ut på alle slags måter.

 

 

Annonse

Kommentarer

kommentarer

Powered by Facebook Comments

DEL

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here