Gäddgapet Tugget luredemo. Rett og slett leken.

For et herlig jerkbait. Denne kan du danse med. Et mer lettjerket baits skal man lete lenge etter. Og denne kan man også spinnfiske rett inn. Her er det mye baits i et. Vikt 160 Gr Längd 19,5 Cm jammi jammi smack in the black back. Du ser hva jeg mener når du ser filmen. Du kan jerke det veellddiiggg sakte og du kan dra på som bare vi Normenn kan. Har man ikke at sjukdomen fiskefeber ennå i år så vil jeg advare mot at den fort kan komme etter denne filmen. Og så wobbler den i droppet også. Hva fader skal man si uten at med et slikt bete er man på gli.

Tomas Gäddgapet Nilsson med sin første gjedda på Tugget

 

 

Kommentarer

kommentarer

Annonse

Powered by Facebook Comments

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here