DET ER BARE så UBESKRIVELIG DEILIG………..DET er på gang nå……

Jeg om den blonde Tom Cruise (Rick) skulle ut å jakte gjedde i dag og målet var delta. Det går mye stor fiske rundet i dette område nå, der de gomler brasme og venter på leken.
De kan vare feite som fy på denne tiden og det skulle vise seg at noen av de også var sultne.
Tom Cruise (Rick) som i dag skal skaffe seg ferskt h**** har ingen pb i vekt. Han har en på 110cm lang og tynn fra sitt hjemland Nederland men ingen med vekt.
I dag har vi att den først pb på vekt og det gleder meg vilt mye. Det ble kos og klem det som naturlig er bland voksne menn.

På denne tiden er det et h******* å sette ut så i dag, det er gjørme og gjørme så lang man ser. Og under gjørma er det mer gjørma, virker rett og slett bunnløst. Hengeren synker rett og slett ned til ramma og blir hengende på den. Og da er det ikke en bil i verden som klarer å få ekvipasjen opp. Men vi skulle faktisk få det til i dag, både opp og ned.

Den blonde Tom Cruise (Rick) hadde gledet seg i flere dager nå og var taggad til tusen og han skulle jaggu få opp den første fisken.  Det er fryktelig lite vann og tempen var fra 0,7 til 1,1.  Det med lav vannstand gir en ekstra utfordring i form av mye strøm. Det er områder som pleier å ha fisk  som nå rett og slett ikke er fiskbare.
Men så får man også nye områder der strømmen rett og slett er vekk. I et slikt område fikk den blonde Tom Cruise (Rick) sin første fisk i dag.

En riktig fin gjedde som tok en pwshadd firetiger rimelig nære bunnen.  På denne tiden mener jeg pwshadden har det lille ekstra pga av den «store» tailen, du kan fiske ekstremt sakte uten av bevegelsene blir borte. Og det var dette Tom Cruise (Rick) gjorde fisket sakte rett over bunnen.

Annonse

Ny pb, bare å gratulere. 

5870 gr og 97 cm

Ikke lenge etter så smeller det på hos meg. Det er da jeg står å «rister shadden» at gjedda velger å ta den. Det blir som et lengre spinnstopp der målet er å holde shadden så lenge som mulig på et sted samtidig som jeg shacker den litt. Og det var medisin for denne fisken. Utrolig flott kondisjon.  30 cm lenger så…….

8200gr og 104 cm

Denne tok en pwshadd 23cm. Sherpert farge.

Dette var en utrolig bra start på dagen. Og nå trodde man jo at dette skulle holde i seg. Vi er rett rundt fullmåne og vannkvaliteten var veldig bra. Da har man gode forutsetninger for å kunne få litt fisk. Men det skulle ikke helt bli slik. Det døde rett og slett ut for oss. Nå skal det jo sies da at dagen var forlengst reddet så det gjorde ingen ting, men klart de fikk fart på trua de fiskene.

Nadil og Fredrick var også ute og Nadil fikk en meget flott pike på søderjiggen. 9000 gr og 101 cm det er grei kondisjon det. Bare å gratulere gutta. De er rå på det å være tålmodig at det får de uttelling for.

Jeg var så heldig å få nappet opp en til som tok en pwshadd mjøsørreten som er spesial fargen til Roger Hoftvedt. Den er en utrolig bra allround farge.

Ballistan og calcuttan gjorde jobben i dag og jeg tror rett og slett at vi kan bli bestevenner. Jeg skal ikke skrive noe utdypende rundt stanga enda, det kommer etterhvert.

Jepp og plett hvorfor står du her ?

En helt underbar første halvdel så blir det bråbrems Tom Cruise (Rick) fikk kun den ene og jeg fikk mine to. Men for all del, det ble en super dag og vi har nå begynt å jobbe med PB til Tom Cruise (Rick). Nå er det bare å håpe at h**** blir en realitet slik at gutten bikker 10+ ved neste anledning.

Det er utrolig gøy å se at pwshadden leverer og det meldes om flere fisk tatt på den i dag.
Du får de på villmarksbutikken  og det kan være vært å ha en eller to i kassa på denne tiden av året.

 

Kommentarer

kommentarer

Powered by Facebook Comments

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here