2 små kara og en litt større kar på fisketur. Der man ente som bryllups fotograf………

Jeg og Thomas går under kategorien små, mens Markus er hakke større, så derfor denne overskriften.
Det er ikke bare bare å få samlet alle tre nå, da denne Markus har gått hen å fått seg kjæreste rett før sesongstart. Veldig hyggelig er det men jeg og Thomas klør oss litt i hode.
Men kjærligheten kommer når man minst ander det, å det gjelder å ta vare på den når den først er der.

Markus
Thomas
Erik

Det er ikke så enkelt om dagen da forholdene i Norge er crap. Enten er det for lite vann, eller så er det møkkete, begge deler gir stor frustrasjon. Så man må lete frem nye plasser der man kan teste litt. Så også denne gangen.

Thomas lekte seg mye med kamera denne dagen å det er coolt, håper han får interessen i å ta masse fine bilder fremover. Han har uten tvil talen i å skrive, så hvis bildene også kommer vil han bli en ettertraktet person.

Markus har lært mye på kort tid, det ordnes og fikse over en lav sko. Det pekes og snakkes, men så skjer det også noe rart som vi skal komme tilbake til.

Thomas var den første som skulle få fisk denne dagen og gutta har (uten at jeg har påvirket de) blir veldig glad i pikewallisshadden.

En helt ok fisk på litt over 3 kg og 80cm

Så var det Markus som skulle få kjenne på fisk. Han kjente den var å tafsa flere ganger (kan det ha vært luktsprayen mon tro) Til slutt tok den, og dette var på lørdag, når du så gjør mothugget på mandag så sier det seg selv at man mister sin livs fisk. For dette var en fisk av grøvre kaliber. Men ser det se enkelt på stanga. Seige tunge hoderistning er ikke å ta feil av. Det ble en litt deppa Markus etter dette og han måtte ty til litt kjærlighet og trøst fra sin kjære.

Så er det denne karene da(det skjer mye rart med unge gutter på tur) med masse neseblod. Det rant liksom, så satte i gang kamera for å prøve å fryse noen dråper.

Og dette er det rare. Ja Markus selv om du er med er du litt borte til tider, og snapchatten går vel relativt varm der ute. Men jeg skjønner hvordan det er, selv om det ikke var snapchatt når jeg var ung.

Kjekspakke som ligger fremme slik at alle kan ta…………eller ?

Thomas som har lekt seg litt med kamera.

Det ble en flott dag, der Thomas fikk en fin fisk, der jeg ikke kjente fisk i det hele tatt og der Markus bør lære seg å ta mothugg den dagen fisken hugger, og ikke vente et par tre dager.

En liten historie til slutt. Om den er trist eller ikke vites ikke, men det virket som det ble en happy ending.
Da vi var ferdig pakke å skulle dra kom det et par ned mot vannet. Stivpynta og fine. Det var kun de to. De begynte  å ta bilder av hverandre og bilder av hendene sine i sammen. Skjønte fort at her var det nok et gifte mål som akkurat var unnagjort. Jeg fikk litt vondt av de (mulig helt uten grunn) der de sto alene å tok bryllups bilder av hverandre. Jeg hadde ikke hjerte til å dra der i fra før jeg hadde spurt om de ville ha noe bilder der de sto i sammen. Smilet som da kom fortalte mer en tusen ord. Så plutselig sto jeg der som bryllups fotograf. Jeg for håper det ble noen bra bilder  og at de lever lykkelig alle sine dager.

Ja ja det kan skje mye rart under en fisketur. En kar som valser rundt i kjærlighetsrus og tar mothugg et par dager etter fisken tar. Vi har en som tviholder på kjekspakka og blør nese blod som en vårflom, så har vi en som faktisk koser seg med alt det trivelige kaoset som blir under en slik fisketur.  Takk for turen gutter………

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here