På SØ jakt i huleboerens land.

En liten 10 minutter før man begynner å fiske tok man seg ikke tid til i yngre dager, mens nå er det helt greit å sette seg ned til å få litt «oversikt»
Igjen var det SØ jeg skulle utfordre og igjen skulle utfordringen bli svært tøff for min del.
Det er jo denne fordømte gummien da som har satt seg i hode på meg. Keep it simpel er det noe som heter, den har jeg helt glemt.
Men gleden av å lykkes vil bli stor for min del.

1-_PC13152

Det er ikke det største skrinet men det er dette jeg har med meg ut. hverken mer eller mindre.  Passer perfekt i ei lomme på kamerabaggen.

1-_PC13157

Jo den får nå litt tilskudd og nå var det disse «ormene» fra westin og gunki. Når det blir 7 grader da skal disse levere,  selv om jeg ikke har peiling på vanntempen. så kan det ikke være syv enda for de ga ingen ting.

1-_PC13159

sist tur så var det hakke mer vann gitt nå sto man vesentlig lengre ned. det var ikke vann der Evensen fikk sin fisk sist helg.

1-_PC13161

1-_PC13164

1-_PC13173

dette er skumle saker. Glatt fjell. man kan slå i stykker det meste hvis man begynner å slite med feste på slike områder. Stanga fikk seg en liten klask i fjellet etter å ha vært ca 5 meter oppe i været.

1-_PC13176

Hulemannen.

Da skulle det vise seg å stemme, myten om hulemannen. Her har vi dens hjem. Her sitter den å skuer utover det gudsforlatte stedet jeg hadde forvillet meg inn på.  Det var ferske spor i området som viste at han var rett rundt hjørne.

1-_PC13181

her hang det igjen litt hår fra hulemannen.

1-_PC13184

Her har han revet et tre overende og etter på gnaget seg igjennom stubben.

1-_PC13187

Den er som ulven, dreper bare for å drepe. Her har en klint til ei buske men ikke valgt å spise bytte.

1-_PC13189

Her kan man man virkelig se hvor stor den er. Bredden og høyden hvor den har gått er enorm.

1-_PC13188

Fant også fersk ekskrementer etter hulldyret, dette sier litt om hvor stor den er. Mulig den hadde litt mangevondt, ikke vet jeg.

1-_PC13190

fant også flere slike noe som tyder på at det også finnes små hulebarn i område. Etterhvert ble jeg såpass redd at jeg valgte å gå tilbake til sivilisasjonen

pute 7

1-_PC13192

1-_PC13194

Artig, men står å fisker, to dykkerer dukker opp og vasser rett uti. Javel tenkte jeg det er vel slik at man som fisker  har vikeplikt for slike. Det er jo ingen krise med de kunne jo sagt noe om hvilket område eller retning de skulle dykke i så kunne jeg ha hatt noe å forholde meg til. Nå ble det til at jeg pakket pikk og pakk og gikk der i fra. Synes det er litt frekt men men.

1-_PC13195

 

1-_PC13206

1-_PC13213

Tur nummer to ble like fiske laus som tur nummer en til dette område. I morgen har jeg fått en invitasjon av en lokalkjent herre og den skal jeg nok takke ja til.  Jeg har steintrua og i morgen da hehehehe. Nå er det dessverre spådd katter fra venstre og papegøyer fra høyere i morgen og det skal bøtte ned, men men det er vel bærre fint.

1-_PC13155

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here