Solskensgädda innan jobbet

Matblogg

Blogg ska vi driva, men fiska gör vi fan aldrig sa Erik till mig en dag och funderade på om vi inte skulle starta en matblogg istället.

Det ligger lite i det han om jag ser till hur lite man har varit ute det sista. Dock har har det blivit två tillfällen och nu senast fick jag följa med Walmann på en trevlig tur där han hade med sig Alexander Nilsson från Sten & Stanley.

Det var tre frusna stjärtar på sjön denna dag men de värmdes genialiskt upp senare på dagen men mer om detta får Erik berätta :D…

 Solskensgädda

Förra veckan blev det i alla fall en kort tur från land innan jobbet. Otroligt skönt med enkelheten ibland och att det inte alltid behöver bli så stort projekt. Nu när man blivit pappa märks det att man inte har tid lika ofta men några timmar här och där brukar alltid gå att få loss och då passar det bra att bara slänga med sig några beten och dra iväg.

Det högg en knubbig solskensgädda i första kastet på en PW shad och det blev också dagens enda.

DSC_0002

DSC_0003
Gälgreppet

DSC_0024

DSC_0004

DSC_0005

DSC_0006

Några av verktygen som finns för att kunna bedriva C&R. Kostar inte särskilt mycket och bör finnas till hands hos alla sportfiskare för att behandla fisken med respekt.

Avkrokning

PW shad 27cm

Idag har jag varit och hämtat ut några riktigt heta färger av den stora varianten av PW shadden. Åter igen är det Jeff Boggs som satt färg på tillvaron. Jag är riktigt spänd på att få testa dessa. Kanske det blir en solskensgädda eller två före eller efter jobbet…

Fridens.

PW shad 27cm

 

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here