Del 2 av hva som kan være kjekt å ha i fiskeveska.

Her er del 1

I del en som du kan se over her var vi inne på nødvendige utstyr for å kunne utføre en akseptabel C&R

Denne gangen vil jeg ta for meg litt dubeditter som nødvendigvis ikke er noe man MÅ (del 1 må man ha) ha, men det kan uten tvil gjøre dagen enklere og det kan berike ditt fiske.

Mange ønsker å fortynge sine baits og setter da ofte blyet i tilknytting til bete. Enten i nesen eller f.eks i buken. Ofte påvirker dette gangen på bete.
Ha derfor med dere spiral bly eller splitthagel, settes rett på multiinstrumenta lina. På den måten kan du få gruntgående baits ned til ønsket dyp uten å påvirke gangen på bete.
Bly er veldig mykt så derfor er jeg ikke redd for å anbefale å sette det rett på MF.
Ofte så anbefaler jeg folk å kjøpe baits som går høyt i vannet, da disse er mulig å bly den. Det er naturlig nok verre å få et bete som går dypt opp i vannlaget 🙂

6748_dinsmores-splitthagl_09.06.2011102641
splitthagel
spirelbly
spirallbly

Lukt, ikke lukt ? mange meninger rundt et slikt produkt. Finn ut selv om det funker eller ikke. Kjøp sprayflaksen, tar minimalt med plass i fiskevesken.
På mye av baitsa som kommer i dag så er det allerede innsatt med lukt.

illex-nitro-booster
illex-nitro-booster

For dere som bruker stay lock så kan dere ha opplevd at nesen (der fortommen skal festes) har for trangt hull. man for rett og slett ikke på hurtigkoblerenn.
Man blir forbannet, man banner og sverter og blir irritert. Det er ikke gunstig under en fisketur, men en splittring løser du problemet. Sett en splittring i det øyet fortommen skal sitte for så å sette fortommen i splittringen.

46075005
splitt-ringer

Husk da å ha med splittringtang.

splittring tang.
splittring tang.

En siste ting for i dag. Opplever du at shadden din eller andre gummibaits ikke helt gåtr som de skal, så finnes det små vekter du kan presse inn i gummibete.
Med slike små vekter kan du få et bete til å gå «riktig» eller du kanskje klarer å skape en egen gange. Disse er å få kjøpt på www.gero.no.

penetrering  vekter.
penetrering vekter.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here