Magisk abbor fra Danmark (November) 1900gr

1900gr og 50cm

Faktisk skulle jeg have været ude og fiske gedder fra båd sammen med min kammerat Michael Jæger. Imidlertid var det meldt kraftig vind, så vi pakkede grejet til en omgang aborrer i stedet.
Allerede fra starten af var der gang i aborrerne og vi fik jævnligt hug af aborrer over kiloet. Den kraftige vind gjorde det dog svært at have fuld kontrol over det lette grej, men pludselig var jeg ikke i tvivl! En rigtig god aborre havde taget jiggen. Fisken tog et par korte udløb og fightede ellers bare tungt ved bunden lige indtil Michael kunne håndlande den. Der var vild jubel og efter et par billeder kunne jeg genudsætte en ny PR på 1900 gram og præcis 50 cm.

1900 gr  og 50cm
1900 gr og 50cm

 

Vi i pikewallis gratulerer :-))

Annonse

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here