Tero er en go gubbe vettu, faen vettu :-))

_PC10211
Tero fryser
Tero fryser.
Tero fryser ikke.

Galet trivelig gubbe som tar seg av en fiskesjuk normann. Etter som Nitelva var det den var i går sendte jeg en sms til Tero på kvelden på lørdag. » Jag åker ut i morn, kommer du ? » sto det å lese på svaret 🙂
Å jeg tenkte meg om i ca et tiendel, gikk så ut for å pakke inn i bilen, en vekske med baits, en stang og ei snelle. Det skulle holde det.

stått noen år.
stått noen år.

Det er utrolig vakkert i denne delen av elven. Jeg koser meg hver gang vi raser oppover i full fart. Det er så mye spennende å se 🙂 Det er fugler, det er flott natur og det er et og annet isflak som kommer brått på.

sivbelte.
sivbelte.

Temperaturen vandret i mellom 0,7 til 1,8 og da er det vanskelig. Det er trøkt og gjeddene er trøga, ihvertfall oven for brua.

Som skrevet så var det mye fågel i elva noe jeg liker, da er det å sette opp så rask lukkertid som mulig og skyte i veg. La de i et galleri slik at man kan lett velge bort disse bildene. Ikke alle som er glad i fåglar.

 

 

landfiske
landfiske

Det tok ikke mange kastene før Tero hoia Fisk fisk……

gjedde fight
gjedde fight
gjedde fight
gjedde fight
Opp i luften
Opp i luften
og så på land.
og så på land.
Tatt på en mangeboy variant.
Tatt på en mangeboy variant.

Og vips så bar det ut igjen der den kom fra.

svuppp
svuppp
ny fight
ny fight
fox pro shad
fox pro shad
litte hoppglade var de.
litte hoppglade var de.

 

Og det var meg meg meg. Min første gjedde i elven :-)
Og det var meg meg meg. Min første gjedde i elven 🙂
prey
prey
Berkly
Berkly
tång
tång

og en glad Tero

goa gubben vettu
goa gubben vettu
gi faen :-)
gi faen 🙂

Igjen en flott tur med Tero. Jeg sliter med å få fisk, men det kommer nok en dag. Bare det å være med Tero ut å se hvordan han fisker er en berikelse. Det er nok ikke tilfeldig at gutten har 16+ på sin CV.

 

Takk for turen Tero og så får jeg gratulere Martin med stora fisker i helgen :-)))

 

 

 

2 KOMMENTARER

  1. Alltid lika kul att läsa Pikewallis fångstrapporter,även om fisket inte var det bästa så får du ändå till det bra med både text och foto.

    Ja, Tero är en trevlig och duktig fiskare så när de gröna är på gång då åker de dit! Rätt vad det är Erik så tajmar du rätt dag och då kan vad som helst hända.

  2. Jeg ønsker at jeg kunne skrive litt bedre norsk og at jeg tok meg litt mer tid med hver rapport. Og det kommer :-)) uansett Jarmop trevlit at du gillar det 🙂

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here