Phantom rariteter

Phantom er en av de 3 beten jeg har ti pluss på når det gjelder glidere. Har noen av de i kassa , men finner jeg noen som er litt uten om det vanlige prøver jeg å få tak i de. Blir litt at man samler på de.

(Custombeten / One offs
Här kommer du hitta specialbeten tillverkade i mycket begränsad upplaga. Exempelvis lägger vi här in beten i speciella mässfärger som ej finns i ordinarie sortiment hos respektive tillverkare. Vill du hitta ett bete du kan bli ensam om, är det här du skall söka. )


Så når jeg leste dette hos http://shop.lundgrensfiske.com og fant to phantomer i helt spesielle farger sende jeg en mail til PA og nå har de kommet hjem til Ellingsrud.

Dette er en
Phantom 7,5 Custom Silver Perch / Hot Belly Chicago Muskie Show 2009 Specialfärg

Dette er en :
Phantom 7,5 Custom Tennessee Shad Chicago Muskie Show 2009 Specialfärg


Denne vet jeg desverre ikke opphavet til og det kan være at det lages mange av denne uten at jeg vet det. Jeg har sett de en gang før live, men aldri sett noen for salg.
Denne er av den lille typen 6″. Fant den åp ebay
Det jeg fant om den på ebay er dette
Brand New never seen water PHANTOM WOOD Muskie Jerkbait. These are awesome Musky lures–Great Reputation and no Longer in Productionin WOOD–all the new one’s are plastic with a slightly different body shape. 6″ model glidebait has great side to side action. Fantastic Finish. These are a rare bait especially in WOOD and Brand New Condition.
This lure is not only sought after for it’s awesome fish catching abilities on Musky and Pike–But it is also a highly desirable lure for the lure collector ! Wood Construction–No longer Made–Also Brand New Condition–Not many like this around!!!!!
Så litt spesiell er den nok………….artig å ha, å skal nok ikke fiskes så mye med.

3 KOMMENTARER

  1. Tror den siste fargen(sort med gule striper) heter van halen. Det er Todd som har malt den. Så en gang en stor phantom til salgs, mener den var 10″. Trur de er veldig skjeldene.

  2. Jeg vet at Stephan på AB har noen å det var en gang snakk om gitaren til Van Halen. Synes de nevnte at Todd var fan !

    Så tror du er inne på noe der.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here