For de som er glad i spinnerbeten

Musky Mayhem Super Girls i Shoppen
Musky Mayhem Tackle är i särklass USA´s största leverantör av Spinnarbaits.Brad Hoppe & frun Carrie Grove har i loppet av de senaste 4-5 åren totalt förandrat scenen på den Amerikanska Musky marknaden.Deras spinnarbaits är helt suveräna och används av stort set alla Musky Guider i hela USA och Kanada.Under 2007 blev det fångat mer än 375 Musky över 50 inch på deras spinnerbaits, som blev rapporterade… kanske lika många till som vi aldrig får veta något om… Ett fruktansvärt bra resultat.Supergirl är en modell med dubbla 10´Colorado Blades och en fet svans av tjock marabou.Bladen spinner grymt när du fiskar den och marabou´en pulserar, ger en grym profil i vattnet och lockar till sig BYSKT med fisk.Vi är de enda i hela Europa som säljer Musky Mayhem´s spinnerbaits och det är vi mycket stolta över.Passa på att testa själv… det är grymt roligt och mycket effektivt på Gädda som bara älskar spinnarbaits.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here