Et bete som har gitt suksses.

Det kan være at mange ser på dette som ren reklame for en side som attitude, men jeg legger kun ut de betene jeg selv har trua på. Målet er å kunne informere litt om hva som er på markedet å hva som kommer av godsaker for oss rovfiskere. I Norge er sortimentet minimalt, derfor synes jeg det er greit å kunne komme med litt info om mulighetens marked.

Har vært i kontakt med blader i Norge om hvorfor de ikke kan være flinkere til å anbefale linker mm der man kan få fatt i beten som ikke selges over disk i Norge, svaret jeg fikk var at man fikk så mye kjeft når man la ut beten som kun kan kjøpes på nette og ikke over disk i Norge, noe jeg finner svært svært underlig. Hvem er det som ikke har en PC i dag, nettsalget øker, men for et av Norges størte blader velger man bort de leserene som ønsker å komme seg et steg videre.
De som klager er vel de over 60 år men det er vel kanskje ikke de man skal leve av om 10-15 år.

Jeg har sittet en stund å ventet på at attitude skulle få denne inn i butikken. Hadde den glede av å få prøvefiske denne i vår og den ga kjapt en fin fisk. Det er noe ved dette bete jeg har fastnet for. Glimrende å fiske med, du føler stålkontroll når du fisker med denne/disse. Flott bunnkontakt ved det behovet, greit å holde høyt når det behovet melder seg.
Denne kommer i to varianter en på 25 com og en på 19 cm. Vekten ligger på 150 gr og på 70 gr så her er det ikke noe behov for noen spesiall stenger for å fiske riktig.


http://www.attitudebaits.com/

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here