En tur på steinsfj

Den siste tiden har det blitt lite fisking på meg. Noen turer har det blitt, men har ikke fått noe særlig. Når gjedda går i dvale, har jeg også lett for å gjøre det. Dagen i dag ble brukt til å skaffe agnfisk. Litt gjeddefiske ble det, men var ikke særlig optimistisk med tanke på at vanntempen nærmer seg 20 grader.

Denne gjedda tok jeg på pelagisk dorging med mort. Veide den ikke, men ca 4 – 5 kg veide den nok. Dybden var ca 7 meter.

Det var den eneste gjedda i dag. Jeg dro ca 30 abbor og 7 mort. Ingen store der heller. Hadde noen bilder av de også, men trur du ikke jeg klarte å formatere hele drittkameraet?!?!

Presterte også å miste minibank kortet til muttern i vannet. Er spent på å høre hva hun har å si til det når hun kommer hjem. hehe 🙂

Dagene på Steinsfjorden er herlige for tiden selv om fangstene er så som så. Blir vel noe abborgutsing fremover kjenner jeg meg selv rett.

fortsatt god fiskesommer 🙂

Morten O

1 kommentar

  1. synes det er litt av en prestasjon å få en slik gjedde på steinsfj. nå Morten. Glimrende. Er selv helt syk etter å få fisket litt abbor.

    pst tanning ?????

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here