Alltid like fantastisk å besøke dette vannet………..

Fluefiske har i mange mange år vært mitt fiske, noe jeg kjenner i kroppen da jeg får muligheter til å dra til dette vannet. Det er uten tvil et av de vakkreste stedene og nok det stedet jeg virkelig virkelig koser meg når jeg fisker, og når det er min barndomsvenn Bjørnar som er vert så er det et stort pluss. Det betyr faktisk veldig mye for meg å ha denne muligheten.
Selv om det er fluefiske som er det som frister mest når jeg er der oppe så har jeg de siste turene hatt litt Illex og litt annet jerksnack i sekken. men har ikke noe annet å fortelle fra den en litt dårlige fiskehistorier. Har nok vært borti ørret på 2++ og mange på 1++ men jeg får de ikke til å sitte, rett og slett. Så må nok tenke ut litt mer på hva som er feilen, noen tanker har jeg men tar ikke de nå.

Når noe av det første man ser på turen er disse krabatene så er det ikke så vanskelig å finne ut hva man skal sette på spissen.

å ta tok det ikke langt tid før det bli slikt

og slik

og slik
og ikke minst slik

å når det er slik blir det ofte en fisk eller to på fluefiskeren.Vr en liten tur på Gero på fredag å da jeg så denne flotte mauren måtte jeg kjøpe et par, noe dumt valg var ikke det. 610gr veide denne flotte fisken.

Dette er en ørret som ble tatt på ei steingrunne. Jeg skulle teste ut et kast med Illex med skje og det smalt på første kastet. Veide ikke denne, men var nok på samme nivå søm den tatt på maur.Bjørnar fisker ofte med montana når det er dårlig med vak å se og det gir ofte fisk.
Denne var nok rundt 500gr.

To karer som ikke kune fiske var også ute. Mister blanke og Mister blanke, men men det skal ikke være lett.

Selv om vi opplevde en del action så fikk vi ikke mange fiskene. Vi hadde med oss 4 ørreter hjemme som nok hadde en samlet vekt på litt over 2 kg. Men hadde jeg fått fisken til å sitte på Illexen så hadde det kg antallet vært mye mye større.
Søndag var det hjem. Det var med tunkt hjerte for forholdene denne søndagen var noe av det beste man kan få. Det hadde for det meste vært nordavind, mens på søndag hadde den snudd til sønnavind og akuratt passe vind. men men jeg vet det blir flere muligheter å det hjelp på humøret.

Takk for en hyggelig tur gutter og en spesiell takk til Bjørnar.

Vil samtidig ønske Bjørnar skitt-fiske da han skal på en ekstraordinær fisketur til hardangervidda. Vi får håpe det blir tatt litt bilder slik at vi kan ta del av turen på bloggen her.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here