Tyrifjorden og steinsfjorden fikk besøk.


Jeg har lenge prøvd å finne ut nøkklen til suksses i Tyrifjorden, klart med gjedde på 13kg så skulle man jo tro at man hadde funnet den, men den fisken var veldig tillfeldig å da lå ingen stor vitenskaplig tenkning bak. Vi nærmer oss noe nå innen gjeddefiske, storfisken samler seg å gjør seg klar til lek. Leken i Tyrifj. skal foregå en gang i løpet av april så derfor var spenningen stor innfør lørdagens fiske. Jeg og Morten Opsal møttes kl 0800 på steinsåsen å målet var å bruke dagen godt å kanskje få noen svar. Vanntempen lå på 3,6 grader. Været skulle vise seg å bli utrolig bra. Det man først opptaget var alle garnen som lå strategisk plasser i forhold til grunne viker, både i Steinsfj. og Tyrifj. var det en del lange garnlenker. Hva de jaktet på vet jeg ikke men ingen tvil om at disse ville fange gjedder i lek modus.

Vi fikk en par små før vi stakk ut i Tyrifj. noe som skulle vise seg å bli en bomtur i forhold til å få fisk, men med Morten som fiskekompis (meget godt kjent i området) så fikk jeg ta del v en del nye fine plasser. Michael kom også ut etterhvert noe som alltid setter en ekstras spiss på turen å med sin nymoterte el-motor så må jeg si jeg blirr litt småsjalu på han.

Fisket denne dagen ble ingen stor suksses, men en del svar ble det jo. Det er nok litt tidlig, vannet i Nordfj. er møkkette og gjedda i steinsfj. har begynt å komme litt i form, men de er små.

Men med et slik vær så beholdt vi smilet rundt munnen. Ble 5 fisk er to ble tatt på buster og en på phantom,en på muskinicke og en på gargamel.

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here