Muskysnax in the house.

Kanskje noe av det flotteste jeg har sett………….

Etter lang tids venting har endelig muskysnaxbetene fra USA kommet til Norge og Ellingsrud. Det har vært med stor spenning jeg har ventet på disse betene. Og når kartongen var åpnet så ble bare gleden enda større, de ser bedre ut live en på bilder på en nettside.
Cisco,shad,sucker og monyeye var de tre betene som ble bestilt. Ciscoen i to forskjellige størrelser. 8″ og 11″
Grunnen til at jeg festet meg ved disse betene var den utrolige flotte finishen å de så ekstremt naturtro ut. Man tar jo alltid en risk ved å bestille uten å se så mye av hvordan de går, men til tider følger jeg kunn magefølelsen, og det blir skjeldent alt for galt. Uansett så er dette små kunsverk som er kult å ha. Her ser du et knippe bilder av de forskjellige betene.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here