En utrolig dag med to flotte fisker

I dag skulle jeg få bli med David ut i den nye båten hans, en dag som skulle vise seg å bli fantastisk på mange måter. været var knall og båten er glittrende, men go plass og fisketekke.
Helt utrolig mange ute i dag, 5 båter og horder med polakker som koste seg i sola.
Ikke et vindpust og brennhet sol skal i utgangspunktet ikke være av det beste gjeddeværet, men vi har opplevd meget godt fiske i slikt vær før. Vi skulle jerke og spinnfiske med svære jigger og jammen skulle vi ikke få opp meget flotte gjedder, andtallet var også anstedig med 15 gjedder.

Men så over til dagens høydepunkt, som det skulle bli to av for min del. Jeg har alldri opplevd en sintere madam en den på 11,04 kg i dag på 115 cm som tok en super D på mellom 6 og 8 meter.
Denne fisken hadde noen brutale utras som var helt umulig i holde igjen, rett og slett det råeste jeg har vært med på. Dette er en fisk som vil sitte lenge lenge i kroppen. Så var det lenge rolig å vi beveget oss litt rundt for så å ende i samme område som den på 11,04 gikk på. Gikk ikke lange tiden før det sugde på seg en fisk igjen, som jeg fort kjente var stor og opp i båten kommer en ny madam på 9720 gr og 108cm igjen var det en super D som hadde gjort susen.

2 KOMMENTARER

  1. Härligt Walmann!
    Dina vatten (tillsammans med din skicklighet) bara fortsätter att leverera! Kan du fixa ett jobb åt mig i Norge, söte bror?:) Tycker jag känner igen det där med en varm, vindstilla, solig dag på de Norska sjöarna och madamerna står på kö! Vi syns V.22!
    Ha de’
    //Erik E

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here