Nitelva/glomma

I dag ble det en ny tur ute i det åpna landskap. Det har blitt kald og det er snø i lufta. Vinden i dag kom fra sør å feide oppover glomma i go hastighet, vi kunne faktisk driftfiske oppover i elva. Når jeg skriver vi så var det MP på flue og Maren på sluk som var med i dag. Vi begynte i de litt roligere farvann, måtte varme opp litt. Vi fikk noe fisk alle tre, men som ofte på dette stedet var de små. Etter hvert flyttet vi oss til der vinden visket oss som mest i øret, og det skulle det bli et par ok fisk. Vi fikk en på 6kg blank som ble tatt av meg selv, så skjedde det som beriket hele turen Maren glinte til med 6,1kg. Noe hun var riktig stolt av og litt småredd……. Skulle ikke holde i den fisken alene, glad vi ikke fikk på over 10 kg ehehehehee
Det nye bikini bete leverte i dag sammen med tuffshaden, noe jeg synes var riktig bankt. Alltid kult når man lykkes med nye beten man har kjøpt forde man har trua på de.
Så livet er enkler uten big bandit,buster, pig og det helt nye bete top bandit…………..

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here