Gjedde på 13020 gr

Dette er noe av det sprøeste. Målet med turen i dag var å teste ut en del nye beten som har dumpet ned i postkassa i løpet av vinteren. Jeg hadde vært å sjekket muigheten for båtutslipp i Tyrifjorden på lørdag og alt lå til rette for årest andre tur med båten og det første reele jerkturen. Hadde ikke noe veldig trua på fisk, men klart man fisker jo i områder man kan tro at fisken kan stå, å jammen fant vi ikke en gjedde og for en fisk det skulle vise seg å være. På fjerde kastet, fikk jeg plutselig løssnøre og det minnet om et hugg der gjedda kommer inn bakfra å skyver bete med seg, men jeg trodde det bare var glide til bete som gjorde det, men da jeg strammet opp så satt det for **** meg fast, og det var det jeg trodde bete gjorde satt fast. Hadde ikke noe trua på at dette kunne være fisk, men så begynre lina å gå og da skjønte jeg at noe hadde tatt bete og det var grymt tunkt. Trodde nå at jeg kunne ha feilkroket en fisk, men synes det var rart etter som jeg fisket så ekstremt sakte. Når jeg så fisken for første gang så tenkte jeg mmmm fane meg en fin fisk, 7-8 kg kanskje, men så fikk jeg den inntil båten å da begynte pumpa å gå, den kunne faktisk være over 10kg, når jeg så fikk fisken opp i båten så skjønte jeg fort at denne var noe mer en 10, fy i skogen for en skalle/nakke. Da kom skjelven altså, virkelig. Ståle tok seg av veiing og når det kom opp over 13 så gikk jeg nesten i dørken. 13020gr og 119 cm lang var madamen.

4 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here