10200 gr på super bulldawg.Men det skulle vise seg til slutt at det ikke bare var småfisk som var litt på hugget, igjen skulle jeg klare å bikke ti kg. jeg hadde egentlig tenkt på å gi meg å var på veg «hjem» men som så ofte før så er det ikke helt lett så jeg tenkte å prøve ut en liten sak for å se om det kanskje, kanskje var mulig å få noe som i hverfall bikket 5kg, å jammen skulle ikke det vise seg å funke. Super bulldawg som så ofte før skulle vise seg å være det rette bete på rett sted til rett tid. Dette var nok den nest peneste gjedda jeg har fått med sine 109 cm og sine 10200gr så var den et flott skue.
Må si vårfølesen slog i meg i det jeg kjente at en fisk søg i seg bullen, og man merker svært fort at dette var større en de tidligere snipene. Riktig fin kondisjon synes jeg det var på denne fiske. Meg og selvutløserbilder er pyton, så her må noe gjøres, men et «greit» bilde ble det Gjedda hadde et stykt sår i munnviken uten at det så ut til å ha lidd noe under det. Kanskje har den vært oppe før eller så er det andre ting som har gjort det. Det tok litt tid før jeg fikk fart i fisken igjen, noe jeg synes var litt rart etter som vannet er såppas kaldt, men kanskje det er så kaldt at de er litt trege. Jeg blir så jævlig glad, det er vanskelig å beskrive, men det er noe stort å få disse gjeddene over 10kg. Og når man har hatt en slik sesongstart, så er det et fet hvordan det går med resten. På denne tiden i fjor hadde jeg vel nesten ikke fått vært ute med båten.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here